Welkom L&R Concept

Over ons


Heb je zin om je interieur een opwaardering te geven aan de hand van gyproc- of vloerwerken? Of zijn het eerder ramen, deuren en beglazing die je wil laten installeren? Dan hebben we goed nieuws voor jou, aangezien je voor bovengenoemde zaken aan het juiste adres bent bij specialist ter zake L&R Concept! Ons bedrijf is gevestigd in Ieper en we zijn werkzaam in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. We gingen pas in 2019 van start, waardoor we nog elke dag bijleren, maar dat belemmert ons niet om de ambitie te koesteren om op een dag uit te groeien tot een bepalende speler in de sector.

Bij L&R Concept behoort de tevredenheid van onze klanten tot een van onze stokpaardjes. We proberen altijd een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met elke klant en hopen op een samenwerking op lange termijn met hen. Om onze doelstellingen waar te maken, is het in onze ogen evident dat we uitsluitend werknemers in dienst nemen die de juiste scholing genoten hebben en een minimum aan ervaring kunnen voorleggen. Daarnaast gaan we op bijscholingscursus als het moment zich daarvoor aandient. Op die manier weten we steeds wat er concreet gaande is in de branche en in kunnen we in functie daarvan onze service nog meer optimaliseren.

Ben je na het lezen van bovenstaande info zonder enige twijfel ervoor te vinden om met ons in zee te gaan, maar wil je dan wel eerst je laatste twijfels uitgeklaard zien worden? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van experts zal alles in het werk stellen om een oplossing op maat aan te brengen die volledig in overeenstemming is met jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


L&R Concept is gespecialiseerd in gyproc- en vloerwerken en de installatie van ramen, deuren en beglazing. Wat onze dienstverlening betreft, kan je alvast op je beide oren slapen: wij werken voor elke opdracht met de beste materialen die de markt te bieden heeft, onderhouden een strak tempo en rekenen correcte prijstarieven aan.

Geef ons een seintje welke specifieke klus je binnen welk tijdsbestek ter uitvoering gebracht wil zien worden en wij gaan meteen tot actie over. Onze voornaamste zorg is op een professionele en betaalbare wijze de perfecte service aan de klant af te leveren!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van L&R Concept

Bobex Score : %

Adres
L&R Concept
Diksmuidseweg 496
8904 Ieper, België
BTW: BE0725445677
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .