Welkom Limelcleaning

Over ons


Sta je aan het hoofd van een bedrijf? Wil je dat dit er op permanente basis netjes uitziet, zonder dat jijzelf of je collega’s zich moeten bezighouden met de schoonmaak? Als dat het geval is, stelt Limelcleaning zich graag kandidaat om deze opdracht voor zijn rekening te nemen, aangezien wij gespecialiseerd zijn in schoonmaakdiensten! Onze onderneming is gevestigd in Hoboken en de ganse regio Antwerpen kan zich beroepen op onze service. We zijn al een tijdje geleden van start gegaan in de sector, waardoor we kunnen stellen dat we stilaan uitgroeien tot een van de toonaangevende spelers.

Een van de pijlers waar we bij Limelcleaning standaard op berusten, is de tevredenheid van onze klanten. We trachten altijd een optimale verstandhouding uit te bouwen met elke klant en gaan graag een samenwerking op lange termijn aan met hen. Om in onze opzet te slagen, nemen we geen onnodige risico’s. We nemen enkel personeel in dienst dat de juiste opleiding gevolgd heeft over de nodige ervaring beschikt. Daarnaast scholen we ons op regelmatige basis bij. Zo weten we elke keer weer waar we aan toe zijn in de branche en gebeurt het niet snel dat de concurrentie ons in snelheid pakt op het gebied van innovatie en dergelijke.

Ga je ervan uit dat je de juiste keuze maakt door je lot in onze handen te leggen, maar blijf je voorlopig met vragen achter? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team, dat stuk voor stuk bestaat uit gemotiveerde en gediplomeerde werkkrachten, is erop gebrand om de oplossing op maat uit te werken die jij al die tijd al voor ogen had als de droomoplossing.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 6 maanden actief op het Bobex-netwerk.

Dit bedrijf is meer dan 6 maanden actief op het Bobex-netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Limelcleaning vind je je gading op het gebied van schoonmaakdiensten. Wij garanderen je dat we gebruik maken van de beste materialen die de markt te bieden heeft, een strak werktempo aanhouden en eerlijke prijstarieven hanteren. Wij bieden je een vlekkeloze dienstverlening aan betaalbare prijzen.

Niemand kan erom heen dat het fijner werken is in een proper bedrijf. Bovendien laat je enerzijds een goede indruk na bij de klant en geniet je anderzijds van een hogere hygiëne op de werkvloer. Geef ons een seintje welke ruimtes we onder handen dienen te nemen, wat het totaaloppervlak bedraagt en aan welke frequentie je ons wil inzetten en wij zullen dat varkentje op grondige wijze wassen.

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Limelcleaning

Bobex Score : %

Adres
Limelcleaning
-
2660 -, België
BTW: BE0707989340
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .