Welkom Huntering

Over ons


Ben je niet langer tevreden van je huidige gsm-abonnement en wens je over te stappen naar het meest voordelige tarief en de daaraan gekoppelde provider?

Dan ben je bij Huntering alvast aan het juiste adres aangezien wij gespecialiseerd zijn in gsm-operatoren voor particulieren! Onze firma situeert zich in Heusden-Zolder en we zijn actief in de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Ons bedrijf kende z’n opstart pas in 2019, maar dat weerhoudt ons er geenszins van om de ambitie te koesteren om op een dag onze voet te zetten naast die van de grote spelers in de sector.

Bij Huntering vinden we het belangrijk dat ons cliënteel zo tevreden mogelijk kan terugblikken op onze afgeleverde diensten en gaan we graag een samenwerking op lange termijn aan met elk van onze klanten.

Omwille van die redenen opteren we er bewust voor om enkel personeel aan te werven dat de juiste scholing genoten heeft en tevens over de nodige ervaring beschikt. Voorts volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus.

Op die manier zijn we steeds volledig mee met het reilen en zeilen in de branche en komen we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Kriebelt het na het lezen van bovenstaande info om met ons in zee te gaan, maar wil je eerst je laatste twijfels nog uit de weg geruimd zien worden? Aarzel dan in geen geval om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team bestaat stuk voor stuk uit gemotiveerde werknemers die zichzelf steevast als doel stellen om met een oplossing op maat voor de dag te komen die je tot in de details weet te bekoren.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Huntering focussen we ons op gsm-operatoren voor particulieren. Onze topprioriteit is simpelweg om je aan het meest voordelige tarief te laten genieten van je gsm-abonnement.

We zijn onszelf ervan bewust dat het lang niet altijd evident is om uit te maken welk tarief en welke provider het meest geschikt zijn voor jou en daarom bieden we je graag een helpende hand hierin.

Laat ons weten hoeveel gsm’s jijzelf en je gezin in gebruik hebben, bij welke provider je aangesloten bent en of je eveneens voorstellen voor TV/vaste telefonie/wifi/energie wil ontvangen en wij regelen al de rest!

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Huntering

Bobex Score : %

Adres
Huntering
Halstraat 83 bus 1
3550 Heusden-Zolder, België
BTW: BE0642781782
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .