Welkom Facade Concept

Over ons


Is je gevel dringend aan renovatie toe? Of is het eerder je interieur dat in een nieuw jasje gestoken moet worden? Voor deze klussen kan je bij Facade Concept terecht!

Wij zijn gespecialiseerd in gevelrenovaties, gevelwerken én schilderwerken. Ook voor zaken met betrekking tot isolatie kan je een beroep doen op ons.

Onze firma situeert zich in Scherpenheuvel en wij bedienen de regio’s Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. We zijn nog maar vrij recent opgestart, maar dat wil niet zeggen dat we geen ambitie koesteren om uit te groeien tot een gevestigde waarde in de sector.

Facade Concept heeft als doelstelling om met z’n volledige klantenbestand een samenwerking op lange termijn aan te gaan en daarbij is het van het grootste belang om ons ervan te verzekeren dat onze klanten stuk voor stuk tevreden zijn over het werk dat we afleveren.

Omwille van die reden werken wij uitsluitend met personeel dat de juiste scholing genoten heeft en over een minimum aan ervaring beschikt. Bovendien scholen we ons op regelmatige basis bij, zodat we te allen tijde mee zijn met de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen.

Wens je na het lezen van bovenstaande info nog extra informatie in te winnen? Aarzel dan in geen geval om ons te contacteren en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van enthousiaste werknemers staat steeds met de glimlach voor je klaar en maakt er een prioriteit van om met de oplossing voor de dag te komen die volledig aan jouw persoonlijke wensen en noden voldoet.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Je kan de deskundige hulp van Facade Concept inschakelen voor de volgende soorten klussen:

Gevelrenovaties en -werken besteed je best uit aan rasechte vakmensen zoals de onze. Er bestaan tal van manier om je gevel te laten renoveren, maar wij beperken ons tot bepleisteringswerken.

Aangezien we gespecialiseerd zijn in gevels, spreekt het voor zich dat we het schilderen van buitengevels eveneens voor onze rekening nemen. Zo garanderen we je een totaalpakket van A tot Z dat tot in de puntjes afgewerkt wordt.

Tot slot spitsen we ons toe op isolatiewerken. Je woning laten isoleren is werkelijk een must als je geen warmte wil laten verloren gaan en eveneens wil besparen op je energiefactuur. Verder zal de waarde van je woning aanzienlijk toenemen.

Buitenmuurisolatie is de optie bij uitstek om oudere huizen te isoleren. Je geeft je woning een make over, betaalt je niet langer blauw aan energiefacturen en er komen geen koudebruggen aan te pas. Koudebruggen staan ook wel gekend als warmtebruggen of thermische bruggen en zijn zwakke schakels in de buitenschil van de woning.

 

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Facade Concept

Bobex Score : %

Adres
Facade Concept
Hoevebeemden 14
3272 Scherpenheuvel, België
BTW: BE.0863.453.814
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .