Welkom ERAMA

Over ons


Is het noodzakelijk om elektriciteitswerken te laten uitvoeren in je woning, maar heb je werkelijk geen flauw idee op welke onderneming je je moet beroepen hiervoor? In dat geval nemen wij van ERAMA graag deze taak op ons vermits wij gespecialiseerd zijn in elektriciteit en alles wat erbij komt kijken! Ons bedrijf situeert zich in Balen en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen en Limburg. We zijn pas sinds 2019 actief in de sector, maar dat gebrek aan ervaring compenseren we met ons enthousiasme en de ambitie om op een dag uit te groeien tot een bepalende speler in de sector.

Bij ERAMA maken we van de tevredenheid van onze klanten een van onze voornaamste prioriteiten. We proberen altijd een optimale verstandhouding uit te bouwen met elke klant en gaan graag een samenwerking op lange termijn aan met hen. Omwille van die redenen achten we het noodzakelijk om enkel personeel aan te werven dat de juiste scholing genoten heeft en kan teren op de nodige kennis van zaken. Bovendien volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholingscursus. Op die manier zijn we steeds mee met het reilen en zeilen in de branche en komen we zelden tot nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voel je na het lezen van bovenstaande info er zeker wat voor om met ons in zee te gaan, maar is vooralsnog niet alles volledig duidelijk? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van vakmensen staat te popelen om samen met jou rond de tafel te zitten en aansluitend een oplossing op maat aan te reiken die helemaal voldoet aan jouw persoonlijk verwachtingspatroon.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij ERAMA houden we ons hoofdzakelijk bezig met elektriciteitswerken. Onder deze noemer vallen de volgende activiteiten:

 • Plaatsing van nieuwe elektrische installaties
 • Vervanging van bestaande elektrische installaties
 • Domotica
 • Herstellingswerken

Je kan overigens op je beide oren slapen wat de uitvoering van onze diensten betreft aangezien wij uitsluitend werken met materialen van de beste kwaliteit, een efficiënt tempo aanhouden en eerlijke prijzen aanrekenen.

We raden je aan om niet langer te wachten en de nodige stappen te ondernemen. Laat ons weten wanneer je welke klus(sen) in welke ruimte uitgevoerd wenst te zien worden en wij kwijten ons met overgave van deze taak!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van ERAMA

Bobex Score : %

Adres
ERAMA
Molderloopstraat 9
2490 Balen, België
BTW: BE0738580764
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .