Welkom De Webchirurg

Over ons


Ben je op zoek naar een bedrijf om de aanmaak van je nieuwe website aan toe te vertrouwen? Of ben je eerder geneigd om het design van je bestaande website op te laten smukken?

In beide gevallen doe je er goed aan om je te beroepen op De Webchirurg. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in websites en webdesign. Onze firma is gevestigd in Waregem en de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen kunnen terugvallen op onze diensten. Door de jaren heen hebben we ons weten opwerken tot een vaste waarde in de sector.

De Webchirurg doet er alles aan om de belangen van z’n klanten zo goed mogelijk te behartigen, met het oog op optimale verstandhoudingen en samenwerkingsverbanden op lange termijn.

Omwille van die reden rekruteren we uitsluitend personeel dat de juiste scholing genoten heeft en een basis aan ervaring kan voorleggen. Verder volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholingscursus. Op die manier zijn we steeds mee met alles wat er zich specifiek afspeelt in de branche.

Heb je interesse in de diensten die we je aanbieden, maar zou je graag eerst nog wat meer zekerheid verwerven door middel van extra inlichtingen in te winnen? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen.

Ons team van experts staat steevast met raad en daad voor je klaar en maakt er een prioriteit van om de oplossing aan te reiken die je als muziek in de oren klinkt.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Een website is de digitale weerspiegeling van een bedrijf. We hoeven er dan ook geen kanttekening bij te maken dat je er alle baat bij hebt dat je website in het oog springt en zich meteen vastbijt in z’n bezoekers. Door onze deskundige hulp in te schakelen, verzeker je jezelf van een website met:

 • Een hoge score op Google
 • Gebruiksvriendelijke eigenschappen
 • Een positieve uitstraling

Bij De Webchirurg houden we ons concreet bezig met de aanmaak van nieuwe websites en de aanpassing van bestaande websites. Mensen die over beperkte middelen beschikken moeten overigens niet vrezen dat ze uit de boot vallen want zij komen eveneens aan hun trekken bij ons.

Wij hebben oplossingen in de aanbieding die afgestemd zijn op elk denkbaar budget.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van De Webchirurg

Bobex Score : %

Adres
De Webchirurg
Textielstraat 19
8790 8790, België
BTW: BE0553.750.135
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .