Welkom DBK

Over ons


Zijn uw ramen en deuren dringend aan vervanging toe? Denk u eraan nieuwe beglazing te laten plaatsen in uw huis? Stop meteen met verder te zoeken, want bij DBK zit u hiervoor op de juiste plaats. Ons bedrijf houdt zich bezig met het plaatsen van ramen, deuren en beglazing. Wij zijn gevestigd in Mont-de-l’Enclus en zijn werkzaam in de regio’s Henegouwen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Ons team bestaat uitsluitend uit gemotiveerde vakmannen. Om mee te zijn met de meest moderne technieken scholen we ons op regelmatige basis bij. Op die manier kunnen we techniek en vakkennis combineren en dat heeft een nog gunstiger effect op het eindresultaat.

Wens u verdere inlichtingen te bekomen? Twijfel geen seconde langer en neem contact met ons op. Vraag zeker een gratis offerte aan, dan werken we een oplossing uit die voldoet aan uw specifieke wensen. Nadien kan u de knoop doorhakken of u al dan niet met ons in zee wenst te gaan.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


We weten zelf als geen ander dat ramen en deuren een stevige hap uit uw budget nemen, maar ze zijn de investering op lange termijn meer dan waard. En bij ons betaal u in geen geval te veel. Ons vakmanschap afleveren aan een zo scherp mogelijke prijs is een van de doelen die we ten allen tijde proberen na te streven.

Kwaliteitsvolle ramen en deuren bieden verschillende voordelen zoals goede isolatie en geluidswering. Ramen en deuren zijn beschikbaar in allerhande soorten materialen zoals hout, aluminium en PVC. Wij plaatsen evenwel enkel in aluminium en PVC. De materiaalkeuze hangt af van uw persoonlijke smaak en de stijl waarin u huis gebouwd is. Wij staan u graag met raad en daad bij in die keuze zodat u volledig zeker bent van u stuk achteraf geen spijt krijgt van de genomen beslissing.

Steeds vaker wordt er als type beglazing gekozen voor hoogrendementsglas. Het is misschien wat duurder in prijs, maar het is extra isolerend (tot wel 3x beter in vergelijking met dubbel glas) en bovendien werkt het ook nog eens energiebesparend. Dat is echter nog niet alles: u verhoogt er u wooncomfort mee en de waarde van u woning schiet omhoog.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

1 review van DBK

Bobex Score : 100%

Johan B.

12/04/2020     Borsbeke


Project : Ramen en deuren voor een huis in Borsbeke
Review : offerte op maat zoals gevraagd
Adres
DBK
Rue Cache de Lannoy(AM) 2
7750 Mont-de-l'Enclus, België
BTW: BE0896800929
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .