Welkom Boon Techniek

Over ons


Bent u op zoek naar een zonnepaneleninstallateur? Zoek dan niet verder. Boon Solar is gespecialiseerd in alles rond hernieuwbare energievormen, waaronder zonnepanelenlaadpalen en thuisbatterijen.

Zo kan u uw eigen energie opwekken, opslaan en gebruiken, wat uw energiefactuur fors naar omlaag haalt. We staan u bij van A tot Z en geven advies op maat. De duurzame energie die door uw zonnepanelen wordt opgewekt, kunt u opslaan op een thuisbatterij voor later.

Of wat dacht u van een laadpaal die uw elektrische auto oplaadt met de stroom van uw zonnepanelen? Of misschien bent u gewoonweg op zoek naar een elektricien?

Ook voor algemene elektriciteitswerken bent u bij ons aan het juiste adres. Bij hen kan u rekenen op kwalitatief, betrouwbaar werk met een persoonlijke aanpak op maat! Boon Techniek is dus een feilloze partner voor de installatie van zonnepanelen, een thuisbatterij, een laadpaal of elektriciteit!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Boon Techniek gaat samen met u op zoek naar de juiste oplossing voor uw specifieke situatie. Het doel? Een drastische verlaging van uw energiefactuur. Hoe? A.d.h.v. de volgende diensten:

 • Zonnepanelen: laat uw zonnepanelen door Boon Techniek installeren en spring meteen op de trein van de hernieuwbare energie. U krijgt de kans om zelf energie te produceren en de overgebleven energie terug te geven aan het elektriciteitsnet.

  Nog een ander voordeel is dat ze zichzelf terugverdienen op lange termijn, waardoor u jarenlang genot zal ervaren van gratis energie. 

 • Thuisbatterij: met een thuisbatterij kan u ervoor zorgen dat uw eigen, opgewekte energie opgeslagen wordt, zodat u er achteraf nog gebruik van kan maken. Denk eraan, zelfconsumptie is extra voordelig!
 • Laadpaal: heeft u een elektrische wagen en wenst u deze zelf thuis te kunnen opladen? Laat Boon Techniek een oplaadpaal installeren bij uw thuis! Bovendien zorgen zij ervoor dat, indien u zonnepanelen heeft, deze energie wordt aangesloten op de paal, zodat u uw elektrische wagen nog voordeliger kan opladen. Zalig, toch?
 • Elektriciteit: voor algemene elektriciteitswerken kan u ook bij hen terecht. Als erkend installateur van elektrische installaties, garanderen zij een uitstekend eindresultaat. De diensten bestaan onder anderen uit het leggen van de elektrische leidingen, het voorzien van de databekabeling, het plaatsen van schakelaars en stopcontacten, … etc.

  Denkt u er eerder aan om uw elektriciteit te laten keuren? Ook dan kan u bij hen terecht!

Wat zijn de troeven van een samenwerking met Boon Techniek?

 • Een lagere energiefactuur.
 • Een verhoging van de zelfconsumptie d.m.v. een huisbatterij en monitoring.
 • Een persoonlijke en betrouwbare aanpak, gedurende het gehele proces.
 • Eigen, betrouwbare vakmannen die voor 100% een kwaliteitsvol resultaat garanderen.

Vertrouw in dit jong en dynamisch bedrijf en in het kwalitatief, betrouwbaar werk dat zij garanderen. Duurzame energie blijft echter heel belangrijk en het zal ook steeds belangrijker worden. Wacht daarom niet langer met investeren en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Boon Techniek

Bobex Score : %

Adres
Boon Techniek
Bakergemveldbaan 69
9472 Iddergem, België
BTW: BE.0685.455.943
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .