Welkom BB Caffé

Over ons


Bij BB Caffé zijn we – hoe kan het ook anders – gepassioneerd door koffie en warme dranken. U kan op ons rekenen voor de gratis plaatsing, opvulling en onderhoud van de koffie- en warme drankenautomaten in uw bedrijf of op uw domein.

Gratis? Jazeker, volledig gratis. Dat betekent géén investeringskosten, géén opvulkosten en géén onderhoudskosten! De winst van de verkoop van de dranken gaat naar ons, maar ondertussen genieten u en uw omgeving ten allen tijde van een brede keuze aan koffie en andere warme dranken aan democratische prijzen. Met BB Caffé bent u van kwaliteitsvolle producten en diensten verzekerd.

BB Caffé is de laatste jaren sterk gegroeid, waardoor we onze automaten graag op extra plaatsen willen ter beschikking willen stellen. Firma’s, scholen, tankstations, winkels, garages en veel andere organisaties kunnen op onze diensten rekenen. We stemmen onze diensten en producten perfect af op uw behoeften. Wij streven ernaar om constant beter te presteren en onze producten verder te perfectioneren.

Heeft u nood aan een koffie en warme drankenautomaat in de regio Antwerpen, Turnhout, Malle, Zandhoven, Brecht? Twijfel dan niet en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


We hebben verschillende koffiemachines die we bij u kunnen plaatsen alsook diensten waarop u kunt rekenen. U kan zelf kiezen welke apparaten u verkiest zodat die altijd zijn afgesteld aan uw noden. Daarnaast krijgt u ook steeds een krijgt die naadloos aansluit op uw behoeften.

Koffieautomaten

 • Onze Necta Brio 3 Lavazza Blue heeft een modern design en is perfect geschikt voor kleine bedrijven met 30 werknemers of minder. Het is een volautomatisch machine waardoor u op een wip en zonder moeite van heerlijke koffie kan genieten.

  U heeft bovendien een brede keuze aan dranken: met 12 verschillende dranken is er voor ieder wat wils!

 • Met onze Necta Kikko Lavazza Blue heeft u dezelfde voordelen maar nóg meer keuze. Dit koffiezetapparaat biedt u 16 verschillende dranken aan en kan makkelijk iedereen van koffie voorzien in een middelgroot bedrijf van maximaal 60 werknemers.
 • Ons pronkstuk is de Necta Astro Lavazza Blue. Ongeëvenaarde prestaties zonder keerzijde. Dit apparaat is de perfecte partner voor een groot bedrijf van 60 werknemers en meer. Ook hier kunnen u en uw omgeving genieten van wel 16 dranken.

  Één druk op de knop en u hebt in geen tijd heerlijke koffie in uw handen. Snel, smaakvol en betrouwbaar: alles wat u zoekt, toch?

Diensten

Wij verzekeren u een intensief onderhoudsprogramme. Zo vervangen wij preventief onderdelen die gevoelig zijn aan slijtage en komen wij regelmatig drankenautomaten ontkalken. Daardoor komen storingen bij onze machines minimaal voor!

Is een automaat toch defect? U kan rekenen op hypersnelle interventies bij gebreken aan onze apparaten. Onze technische dienst is zeer snel ter plaatse. Meld de storing voor de middag en problemen worden nog diezelfde dag verholpen.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van BB Caffé

Bobex Score : %

Adres
BB Caffé
Kasteellaan 31
2390 Malle, België
BTW: BE 0643.943.507
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .