Welkom Accounts Payable Department

Over ons


TomTom Telematics is een expert van fleetmanagement. Onze bekroonde fleet management-oplossing die u realtime informatie geeft over de locatie van uw voertuigen, is wereldberoemd. Bovendien heeft u de mogelijkheid om rechtstreeks met uw bestuurders te communiceren, hun rijgedrag te verbeteren en brandstof te besparen. TomTom Telematics doet dit inmiddels al meer dan 21 jaar voor meer dan 50.000 klanten.

TomTom Telematics staat altijd klaar om u professioneel advies te geven over fleetmanagement. Vanaf het eerste contact staat de klant centraal bij ons. Wij luisteren naar uw behoeften en staan u bij met raad en daad. Op basis van alle informatie werkt TomTom Telematics een gratis en vrijblijvende offerte uit op uw maat!

Benieuwd hoe andere Bobex-gebruikers de diensten van TomTom Telematics beoordelen? Lees hier alle getuigenissen. Indien u op zoek bent naar een expert in fleetmanagement, dan bent u bij TomTom Telematics alvast aan het juiste adres. Neem hier contact op met TomTom Telematics en ontvang een gratis offerte.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


De software die gebruikt wordt om aan fleetmanagement te doen, noemt WEBFLEET. Dankzij deze software kan u alle activiteiten beheren en toegang krijgen tot alle informatie die u daarvoor nodig hebt. Vanaf mobiele apparaten naar keuze kan u uw voertuigen lokaliseren en hulp bijstaan indien het nodig is! U bent dus altijd permanent verbonden met uw werknemers onderweg.

Ook de prestatiegegevens zijn zichtbaar, zodat u eender wanneer kan bijsturen waar nodig. Denk maak aan de mogelijkheid om het brandstofverbruik te verminderen indien u ziet dat dit nodig is. Dit zorgt ervoor dat WEBFLEET uw prestaties van uw voertuigen en chauffeurs verbetert, ongeacht of u een klein of groot bedrijf heeft. Zij zijn er dus voor iedereen! Dankzij een goede zichtbaarheid van uw gegevens, kan u de efficiëntie van uw wagenpark optimaliseren.

Wilt u toegang hebben tot meer toepassingen? Dat kan dankzij de uitbreidingsmodules van WEBFLEET. Denk maar aan de temperatuur of de bandenspanningssensoren. Daarnaast biedt het bedrijf ook nog eens de mogelijkheid om informatie van verschillende bronnen op één enkele interface te bekijken! Efficiënter kan het dus niet.

WEBFLEET heeft enkele praktische voordelen, waaronder:

 • Er is geen installatie nodig: u zal altijd toegang hebben tot de software, ongeacht uw systeembeheerder en webbrowser.
 • De nieuwste HTML5 webtechnologie werd gebruikt bij het ontwerpen van de software.
 • U zal te maken krijgen met regelmatige en automatische updates van de nieuwste innovaties en functies.
 • U kan kiezen met welk apparaat u uw wagenpark beheert, zoals een desktop, laptop, tablet of zelfs een telefoon. Het aanbod is divers!

Als u voor Accounts Payable Department kiest, kiest u voor kwaliteit en efficiëntie. Zorg ervoor dat u samen met dit bedrijf op een efficiënte en snelle manier aan fleetmanagement kan doen en u zal er nooit spijt van hebben! Aarzel niet en ontvang een gratis offerte.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

1 review van Accounts Payable Department

Bobex Score : 100%

Georges J.

27/02/2014     Lubbeek


Project : Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Lubbeek 3210
Review : Vlugge en uitstekende service
Adres
Accounts Payable Department
Gaston Crommenlaan, 4
9050 Gent, België
BTW: BE0552719757
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .