Bedrijven die actief zijn in Limburg

Nove-Diensten
100%
Lodewijk De Raetstraat 73
B-3920 Lommel

Nove-Diensten is een bedrijf dat zich bezighoudt met reiniging, renovatie en onderhoud van vastgoed. Het ontmossen van daken maakt ook deel uit van ons takkenpakket. We zijn gevestigd in Lommel en voeren onze werken uit in de regio’s Limburg en Antwerpen.
Waarom … (Lees meer)

NEO FACADE
100%
Weg naar As 55
B-3660 Opglabbeek

Heb je de opfrissing van je gevel steeds op de lange baan geschoven en is er nu geen weg meer terug? Dan doe je er goed aan om een beroep te doen op de diensten van Neo Facade, aangezien wij gespecialiseerd zijn in gevelwerken! Onze firma bevindt zich in Opglabbeek en w … (Lees meer)

Isoglobe
95%
Ambachtsstraat 5/1
B-3590 Diepenbeek

Isoglobe is de specialist die je zoekt als het aankomt op spouwmuurisolatie met EPS-parels. Ons bedrijf situeert zich in Diepenbeek en we zijn werkzaam in de regio’s Limburg en Antwerpen. De afgelopen jaren hebben we ons opgewerkt tot een vaste waarde in de branch … (Lees meer)

Roof Protect
95%
Bosstraat 69
B-3560 Lummen

Roof Protect is uw aangewezen partner op het vlak van reiniging en ontmossing van daken, gevels, opritten en terrassen. De reinigingen worden uitgevoerd door ervaren vakmensen, met de nodige aandacht en zorg voor uw woning, kantoor of bedrijfspand.Roof Protect heeft ver … (Lees meer)

b-energetics
98%
Galgestraat 64
3454 Geetbets

B-energetics is een bedrijf gespecialiseerd in dakisolatie, isolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, opstijgend vocht behandeling en vochtbestrijding. Onze missie is streven naar innovatie, dus wij zijn steeds op zoek naar de meest geavanceerde oplossingen voor uw vo … (Lees meer)

Beschrijf uw project
1*. Welk type gevelrenovatie wenst u?
2*. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
3*. Wanneer wenst u de gevelwerken op te starten?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .privacy charter
Gevelwerken: vind de juiste specialist in Limburg

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Gevelwerken die actief zijn in uw regio.

Recente aanvragen voor Gevelwerken in Limburg

Steenstrips vernieuwen | Hasselt
Hasselt - Limburg

We hebben een tiental jaren geleden steenstrips laten plaatsen die nu overal afvallen. We willen dit opnieuw laten doen met steenstrips of eventueel h... Lees meer

Gevelwerken bedrijven in andere regio's