Wat kan Ingenico jou bieden?

Ingenico heeft jou als partner met grote flexibiliteit heel wat troeven inzake betalingen, zoals contactloos betalen, te bieden. Al die opties zijn onder te verdelen in 2 grote groepen: enerzijds de ‘online en mobiele betalingen’ en anderzijds de ‘in-store betaalterminals’.

Vergelijk gratis offertes voor Ingenico betaalterminals

Online en mobiele betalingen

Ingenico werkt graag een online en mobiele betaalformule op maat van jouw zaak uit. Door een complete en ideale oplossing met een ruime waaier aan betaalkaarten en contactloze betalingen, zal je omzet toenemen.

Ingenico terminal

In-store: end-to-end partner voor elektronische betalingen

Naast online en mobiele betalingen behoren ook in-store betaalterminals tot het takenpakket van Ingenico. Dat laatste luik kan met transactieflow, betaalmethoden, plug-and-play, conversie en PSD2 opgesplitst worden in verschillende subtakken. Daarover verneem je hieronder meer.

1. Transactieflow: betalingen verwerken

In een betaalproces wordt een transactie tussen een verkoper en klant behandelt, al dan niet met contactloze betalingen. Bij de uitvoering van een betaling worden betaalgegevens zoals creditcardgegevens van de klant naar de voorkeursbankrekening van de webshop doorgezonden.

2. Betaalmethoden

Bij de opstart van een webshop is het van cruciaal belang dat je beslist welke betaalmethoden je precies aan de man zal brengen. Dat kunnen bankoverschrijvingen, creditcards, debetkaarten, mobiele wallets en dergelijke zijn, maar ook de optie contactloos betalen.

Met een breed aanbod aan betalingsmanieren en contactloze betalingen zal je een groter publiek trekken. Hierdoor zal het zelfs mogelijk zijn om je omzet te optimaliseren.

3. Plug-and-play

Plug-and-play verschijnt op het toneel als je beslist om gebruik te maken van populaire shopping carts zoals Magento, Presta Shop en Shopify. Al die plug-ins komen overigens tegemoet aan de eisen van PSD2 met het oog op een betrouwbare betaalervaring.

4. Conversie

Vervolgens kunnen we stellen dat goede prestaties noodzakelijk zijn bij betalingen. Het zijn kleine details die je conversie en inkomsten op aanzienlijke wijze kunnen beïnvloeden. Alle bedrijven zijn anders, wat maakt dat je je moet focussen op eigen data en gegevens om zo opportuniteiten te zien.

Voor een verdere doorgroei kan je onze business intelligence-tool onder de loep nemen. Op die manier kan je je betalingsinstellingen nog meer optimaliseren.

5. PSD2: veilig betaalverkeer

Ingenico is sinds eind mei 2018 PSD2 compatibel. Een van de prioritaire vereisten van PSD2 slaat terug op Strong Customer Authentication (SCA), die vanaf september 2019 verplicht is voor alle elektronische transacties in de EU.

Concreet houdt dat in dat je cliënteel niet langer online met de kaart kan betalen, met enkel informatie van op de gebruikte kaart.

Als alternatief kan bijvoorbeeld gevraagd worden naar een identiteitsverificatie in een bank-app die gekoppeld is aan de telefoon. Daarbij zal de aankoop zonder vingerafdruk of wachtwoord niet goedgekeurd worden.

Ingenico België

Soorten Ingenico betaalterminals

De Ingenico terminals, meer bepaald de Telium Tetra terminals, voeren de sector van betaalterminals aan als grote speler op de markt. Dat doen ze met een combinatie van strikte beveiligingseisen en vergevorderde technologieën. Ze zijn dus eigenlijk wereldwijde oplossingen op vlak van betalingsmanieren.

Bovendien komen de terminals tegemoet aan de lokale voorschriften, accepteren ze alle elektronische betalingsmanieren en zijn ze in overeenstemming met de behoeften van alle sectoren.

Bij Ingenico kan je terecht voor 2 specifieke soorten betaalterminals: de desktop betaalterminals en de draadloze betaalterminals.

Ontvang vrijblijvend offertes voor Ingenico betaalterminals

Desktop betaalterminals

Ingenico biedt 2 modellen van desktop terminals aan: de Tetra Desk 5000 en Tetra Lane 5000.

Tetra Desk 5000

De Tetra Desk 5000 is de geknipte terminal voor kleinere handelszaken met een vaste toonbank. Het systeem accepteert elke betalingsmethode en is gebruiksvriendelijk.

Tetra Lane 5000

De Tetra Lane 5000 reikt je de hand als het aankomt op de integratie van kassasystemen. Het systeem staat in rechtstreekse verbinding met de kassa en is als het ware ontworpen voor de meest kieskeurige retailomgevingen.

Ingenico betaalterminal

Draadloze betaalterminals

Net zoals bij de desktop terminals, heeft Ingenico ook draadloze terminal-types voor contactloos betalen in omloop: de Tetra Move 5000 en de Link/2500. Met deze mobiele betaalterminals wordt contactloos betalen dus kinderspel.

Tetra Move 5000

De Tetra Move 5000 is de beste draadloze terminal als een betaling mobiel dient te gebeuren, zowel in de zaak als op de baan en zowel via WiFi als via 3G/4G.

Link/2500

De Link/2500 kan je als draadloze terminal makkelijk verbinden via Bluetooth met smartphone of tablet. Deze betaaloplossing in pocketformaat connecteert zonder moeite met externe apparaten en voert gegevens snel en nauwkeurig in met zijn mechanisch penblok.

Ingenico Bancontact

Waarom kiezen voor Ingenico? Waarden

Er zijn een aantal redenen waarom kiezen voor Ingenico een goed idee is:

  • Eenvoud op alle vlakken
  • Veiligheid boven alles
  • Transparantie

Informeer je over de prijzen van Ingenico betaalterminals

Interesse? Vraag advies en ontvang gratis offertes

Ben je na het lezen van bovenstaand artikel gesterkt in je overtuiging om een betaalterminal aan te kopen? Als dat het geval is, geven we je de raad om voldoende inlichtingen in te winnen.

Dat kan door zoveel mogelijk gratis offertes aan te vragen bij vakmannen uit jouw buurt. Zo krijg je een beter inzicht welke prijzen gangbaar zijn in de branche en met wie je anders gezegd de handen in elkaar moet slaan.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2*. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
3*. Wat wenst u?
4. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Betaalterminal
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.