Hoe helpt Worldline uw bedrijf?

Worldline is een toonaangevende leverancier van betaalterminals en elektronische betaaloplossingen. Worldline is actief in België en Europa en biedt de volgende diensten aan:

  • Advies over de meest geschikte betaalmethode en terminal voor u
  • Meerdere terminalopties: toonbankterminal, mobiele terminal, ingebouwde terminal of tankstationterminal
  • Betaalterminals die meerdere betaalkaarten accepteren: Bancontact, Maestro, Mastercard, Visa, Corporate Cards, elektronische identiteitskaart
  • Installatie- en onderhoudsservice voor terminals
  • Andere terminal betaaloplossingen: betalen via internet of via smartphone
Worldline betaalterminal nodig?Raadpleeg onze betaalterminal specialisten
Atos worldline betaalterminals

Worldline betaalterminal: overzicht aanbod

Vandaag willen steeds meer Belgische klanten elektronische betalingen uitvoeren. Zij zoeken zekerheid, snelheid en betaalgemak. Voor u als handelaar is het belangrijk om aan de behoeften van uw klanten te voldoen.

1. Statische betaalterminals

Wordline heeft een breed aanbod aan statische betaalterminals, hieronder vindt u een overzicht:

Toonbankterminals 

Steeds meer klanten hebben geen contant geld meer op zak. Met toonbankterminals kunnen uw klanten altijd met hun betaalkaart betalen.

Yomani

Yomani is de nieuwste toonbankbetaalterminal van Worldline. Het grote kleurenscherm en het design garanderen maximaal gebruiksgemak en veiligheid voor uw klanten. Alle betaalkaarten, elektronische maaltijdcheques, klantenkaarten, de elektronische identiteitskaart en cadeaukaarten van Worldline worden geaccepteerd.

U kan contactloos betalen. Yomani-betaalterminals zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. U kan er een kopen vanaf € 695 of huren vanaf € 21,33 per maand.

Inbouwterminals

De ingebouwde terminal biedt veel mogelijkheden. U kan dit gebruiken in automaten, bioscopen, parkeerautomaten… Het is makkelijk voor klanten die direct willen betalen.

Valina

Dit is een nieuwe generatie onbemande betaalterminals. De betaalautomaat is uitgerust met een Android-gebaseerd besturingssysteem waarmee u met een app toegang krijgt tot uw interface.

Yoneo

Ondersteunt beveiligde betalingen zonder pincode, geschikt voor binnen en buiten. Met een compact ontwerp en een eenvoudige en snelle werking, is Yoneo dé contactloze betaalterminal.

Xenteo

Het is een ingebouwde terminal voor automaatbetalingen. Deze betaalautomaat is waterbestendig, krasvast en bestendig tegen vandalisme, evenals snelle communicatie.

Zoekt u een vaste betaalterminal?Ontvang gratis offertes en vergelijk prijzen!
Atos betaalterminal

2. Mobiele betaalterminals

Draagbare betaalterminals zijn gemakkelijker te gebruiken. Uw klant kan overal betalen. Aan de restauranttafel, aan zijn deur, op de markt, evenementen…

Yoximo

YOXIMO is het nieuwste model in de Worldline-familie van mobiele betaalterminals. Niet alleen is dit model voorzien van een kleurenscherm, ook kunnen uw klanten overal contactloos betalen: aan tafel, op het terras, thuis, onderweg of aan de balie.

De Yoximo betaalterminal zelf is te koop vanaf € 830 of te huur vanaf € 32,05 per maand.

Zoekt u een mobiele betaalterminal?Ontvang gratis offertes en vergelijk prijzen!

3. Tankkaartterminals

Wordline biedt een moderne betaaloplossing voor tankkaarten. Er wordt een grote verscheidenheid aan tankkaarten geaccepteerd.

4. Betalen met smartphone of tablet: Xengo

XENGO is een kaartlezer waarmee u contactloze betalingen kunt ontvangen vanaf uw smartphone of tablet.

XENGO biedt klanten meer flexibiliteit en volledig gebruikscomfort:

  • Alle internationale betaalkaarten worden geaccepteerd: Maestro, V PAY, Mastercard en Visa.
  • Volgens de strengste, internationale normen zijn beveiligde betalingen, al dan niet contactloos, even veilig als standaard betaalterminals.
  • Gebruiksgemak: download de app op uw smartphone of tablet en zet via bluetooth betaalgegevens over naar de kaartlezer. Internetverbinding via wifi of mobiel datanetwerk (4G, 3G) is vereist.
  • U ontvangt een betalingsbewijs per e-mail.
  • Eenvoudig, licht en gebruiksvriendelijk ontwerp

5. Terminal met touchscreen: Yumi

Het ontwerpconcept is erg slim. Het grote touchscreen kan draaien naar de verkoper en de klant, waardoor interactieve digitale handel op een soepele en gebruiksvriendelijke manier mogelijk is. Het scherm past zich automatisch aan de oriëntatie van de betaalautomaat aan.

Yumi is te koop vanaf € 695 en te huur vanaf € 42,92 per maand.

Betaalterminals vergelijken? Vraag advies en ontvang gratis offertes

Heeft u interesse in een betaalterminal? Laat u adviseren door experts en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via onderstaand offerteformulier. Op die manier kan u de beste betaalterminal voor uw situatie vinden.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2*. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
3*. Wat wenst u?
4. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Betaalterminal
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.