Welkom bij Nigual Electronics

Over ons


Nigual Electronics is leverancier en installateur van GPS volgsystemen. U kan kiezen tussen de Nigual GPS Simpel Track en de Nigual GPS voor Bedrijven. Deze track & trace systemen zijn uiterst efficiënt en worden binnen 48 geïnstalleerd. Wilt u de systemen eerst uittesten? Dat kan dankzij een gratis demo van maar liefst 7 dagen! Tot slot staat de klantenservice van Nigual Electronics iedere dag en elk uur voor u paraat!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Nigual biedt u een volgsysteem op maat, dat efficiënt, effectief en budgetvriendelijk is. We bieden u een volledig verzorgd GPS-systeem. U kunt hiervoor kiezen uit een kwaliteitsvolle collectie die wij voor u verzorgd plaatsen, dit alles kan voor een uitgebreide abonnementsformule en tegen marktconforme prijzen.

Hoe gaan we te werk? We beginnen met een persoonlijk intakegesprek met u als klant. Omdat iedere klant andere behoeften, wensen en noden heeft, willen we deze graag kennen. Zo zijn er mogelijkheden met onze track & trace apparatuur en technologie waar u misschien nog niet van wist dat het kon. Het is dan zeker nuttig om deze nieuwe snufjes te leren kennen zodat deze kunnen geïmplementeerd worden als u deze wenst.

Vervolgens creëren we vanuit de informatie die we uit het intakegesprek hebben verzamelt een oplossing op maat voor u. Deze oplossingen zullen u een maximaal rendement geven, zodat u waar voor uw geld krijgt. We mikken hierbij ook op gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. U mag ook zeker zijn dat we u een duidelijk advies en uitleg geven over de installatie als de werking van het systeem

Dan volgt de plaatsing van het GPS-systeem. Deze plaatsing gebeurt binnen de 48uur. Voor het gebruik van het systeem krijgt u ook een account om zich in te loggen op de server en vervolgens wordt het toestel geïnstalleerd. Het programmeren gebeurt telkens op voorhand zodat u snel van uw toestel gebruik kunt maken. Indien we in voorraadsnood zitten, doen we er nog steeds alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.

We bieden ook een tal van abonnementen. Met deze abonnementen krijgt u toegang tot zowel onze software als onze server. U kunt dan gebruik maken van ons rapportagesysteem en van de smartphone applicatie. Wacht niet met het vragen om een demo versie te proberen. We helpen u hier graag mee.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Nigual Electronics
Krugerstraat 63
2660 Antwerpen, België
BTW: BE 0630.810.794
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .