Welkom bij Nigual Electronics

Over ons


Nigual Electronics is leverancier en installateur van GPS volgsystemen. U kan kiezen tussen de Nigual GPS Simpel Track en de Nigual GPS voor Bedrijven. Deze track & trace systemen zijn uiterst efficiënt en worden binnen 48 geïnstalleerd. Wilt u de systemen eerst uittesten? Dat kan dankzij een gratis demo van maar liefst 7 dagen! Tot slot staat de klantenservice van Nigual Electronics iedere dag en elk uur voor u paraat!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Nigual biedt u een volgsysteem op maat, dat efficiënt, effectief en budgetvriendelijk is. We bieden u een volledig verzorgd GPS-systeem. U kunt hiervoor kiezen uit een kwaliteitsvolle collectie die wij voor u verzorgd plaatsen, dit alles kan voor een uitgebreide abonnementsformule en tegen marktconforme prijzen.

Hoe gaan we te werk? We beginnen met een persoonlijk intakegesprek met u als klant. Omdat iedere klant andere behoeften, wensen en noden heeft, willen we deze graag kennen. Zo zijn er mogelijkheden met onze track & trace apparatuur en technologie waar u misschien nog niet van wist dat het kon. Het is dan zeker nuttig om deze nieuwe snufjes te leren kennen zodat deze kunnen geïmplementeerd worden als u deze wenst.

Vervolgens creëren we vanuit de informatie die we uit het intakegesprek hebben verzamelt een oplossing op maat voor u. Deze oplossingen zullen u een maximaal rendement geven, zodat u waar voor uw geld krijgt. We mikken hierbij ook op gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. U mag ook zeker zijn dat we u een duidelijk advies en uitleg geven over de installatie als de werking van het systeem

Dan volgt de plaatsing van het GPS-systeem. Deze plaatsing gebeurt binnen de 48uur. Voor het gebruik van het systeem krijgt u ook een account om zich in te loggen op de server en vervolgens wordt het toestel geïnstalleerd. Het programmeren gebeurt telkens op voorhand zodat u snel van uw toestel gebruik kunt maken. Indien we in voorraadsnood zitten, doen we er nog steeds alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.

We bieden ook een tal van abonnementen. Met deze abonnementen krijgt u toegang tot zowel onze software als onze server. U kunt dan gebruik maken van ons rapportagesysteem en van de smartphone applicatie. Wacht niet met het vragen om een demo versie te proberen. We helpen u hier graag mee.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Rudi  D .

16/04/2018    Westmalle


Project : Aanvraag Track & Trace te Westmalle
Beoordeling : De offerte vertelde alles wat ik moest weten. Er werd vlot een afspraak gemaakt om het sy...
(Lees verder)
Adres
Nigual Electronics
Krugerstraat 63 
B-2660 Antwerpen, Belgium
BTW: BE 0630.810.794
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.