Onleesbaar? http://www.bobex.be/newsletter/video_nl_0309.html
Bobex

www.bobex.be

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden!

In de huidige encomomische context is het meer dan ooit nodig om te communiceren. U moet uw kennis, diensten en imago blijven promoten.

Met videos, foto's en interactieve presentaties kan u uw doelgroep bereiken op een meer dynamische en opzienbarende manier. U moet opvallen!

Communiceer op een originele en spontane manier en doe beroep op de juiste professional. Stuur nu gratis een offerteaaanvraag uit en vergelijk:

Bedrijfsfilm
Fotografie
Video productie
Web video
Presentatie (DVD, Powerpoint)
3D animaties
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden!
Gratis informatie
aanvraag

Wat is Bobex? Bobex is een marktplaats waar vraag en aanbod samenkomen. Klanten sturen er gratis hun aanvragen door en leveranciers antwoorden met offertes op maat. Om een aanvraag uit te sturen, klik hier. Om u in te schrijven als leverancier, klik hier.

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer heeft u het recht tot toegang en wijziging van uw persoonlijke gegevens. U heeft het recht om op elk moment een aanvraag te doen om geen promotie e-mails meer te ontvangen. Om u uit te schrijven, klik hier. Paswoord vergeten? klik hier.


© 2009 Bobex.com NV. Aalststraat 7, B-1000 Brussel.