Bericht onleesbaar? Klik hier.
Bobex

www.bobex.be

Real-time tracking van uw voertuigen

Met een voertuiglokalisatie systeem krijgt u op elk moment een duidelijk overzicht van de positie van al uw voertuigen. Zo kan u de activiteiten van uw mobiele teams beter beheren, hun routes beter inplannen en overbodige of ongerechtvaardigde verplaatsingen vermijden.

Op deze manier zal u niet alleen de productieve tijd van uw mobiel personeel verbeteren, maar zal u ook sneller kunnen inspelen op de noden van uw klanten.

Om gratis en vrijblijvend meer info te krijgen, klik hier:

Track & trace systeem
GPS/GPRS localisatie
Track & trace: GPS/GPRS geolocalisatiesysteem
Gratis informatie
aanvraag

Wat is Bobex? Bobex is een marktplaats waar vraag en aanbod samenkomen. Klanten sturen er gratis hun aanvragen door en leveranciers antwoorden met offertes op maat. Om een aanvraag uit te sturen, klik hier. Om u in te schrijven als leverancier, klik hier.

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer heeft u het recht tot toegang en wijziging van uw persoonlijke gegevens. U heeft het recht om op elk moment een aanvraag te doen om geen promotie e-mails meer te ontvangen. Om u uit te schrijven, klik hier. Wachtwoord vergeten, klik hier.


© 2009 Bobex.com NV. Aalststraat 7, B-1000 Brussel.