Bericht onleesbaar? Klik: http://www.bobex.com/newsletter/1201_drankautomaat_NL.html
Bobex.be - Slimmer kopen en verkopen www.bobex.be

Een warm ontvangst op kantoor

Met een drankautomaat in uw bedrijf of organisatie kan u steeds frisdranken aanbieden aan uw medewerkers, klanten en bezoekers. Coca-Cola stelt u twee formules voor:

Huur: Coca-Cola zorgt voor de levering van de dranken, terwijl u het toezicht, de bestellingen, het bijvullen en het verzamelen van de muntstukken voor uw rekening neemt.

Full Service: Coca-Cola zorgt voor alles: plaatsing, bijvullen, onderhoud  en het verzamelen van de muntstukken. Geen werk, geen tijdverlies. Met Full Service hoeft u niets te investeren en geen huurgeld te betalen. U kunt uw werknemers dus een verfrissing aanbieden tegen een heel voordelige prijs.

Voor gratis informatie, klik hier op:

Koude drankautomaat
Frisdrank coolers
Waterautomaat
Bobex
Gratis informatie
aanvragen

Wat is Bobex? Bobex is een marktplaats waar vraag en aanbod samenkomen. Klanten sturen er gratis hun opdracht door en leveranciers antwoorden met offertes op maat. Om een aanvraag uit te sturen, klik hier. Om u in te schrijven als leverancier, klik hier.

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer heeft u het recht tot toegang en wijziging van uw persoonlijke gegevens. U heeft het recht om op elk moment een aanvraag te doen om geen speciale promotie e-mails meer te ontvangen. Om u uit te schrijven, klik hier en meldt u aan op onze site met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Bobex wacht
woord vergeten? klik hier.

© 2008 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.
Aalststraat 7A2 B-1000 Brussel