Welkom bij Mureninjecteren.Be

Over ons


Bij Mureninjecteren.be uit Westerlo vindt u uw vochtspecialist. We zijn werkzaam in Limburg. We helpen u met alle vochtproblemen die u tegenkomt, zowel voor particulieren, bedrijven, gemeenten, verenigingen of aannemers. 

Als erkend en onafhankelijk vochtspecialist hebben we bij Mureninjecteren.be een oplossing voor uw vochtproblemen. We werken met hoogwaardige materialen en producten om uw muren of kelders volledig vochtvrij te maken.

U kan bij ons terecht voor alle soorten vochtoverlast, van opstijgend vocht tot problemen met uw ventilatie. Onze experten hebben ervaring en beschikken over de juiste kennis en materialen om uw probleem grondig aan te pakken.

Heeft u een renovatieproject? Of zoekt u hulp met vochtoverlast voor een nieuwbouwproject? Bij Mureninjecteren.be analyseren we eerst uw vochtprobleem en zoeken we naar de oorzaak. Alleen als we de kern van het probleem aanpakken kunnen we voor een permanente oplossing zorgen.

Het is ook daarom dat we graag op voorhand bij u komen kijken zodat we een correcte inschatting kunnen maken van de werken en het kostenplaatje. We bieden u een heldere en overzichtelijke offerte aan. Zo bent u steeds mee en komt u niet voor verrassingen te staan.

We zijn ook open tijdens het bouwverlof. We zorgen het hele jaar door dat u bij ons terecht met uw vochtproblemen. We pakken ieder project persoonlijk aan en leveren duurzame oplossingen zodat het vocht niet terugkeert.

Zoekt u een erkende en onafhankelijke vochtspecialist? Aarzel niet om ons te contacteren en vraag een offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wij zijn bij Mureninjecteren.be gespecialiseerd in het waterdicht maken van doorvoeren en wachtbuizen, de plaatsing van gedecentraliseerde ventilatiesystemen met warmteterugwinning voor een optimaal microklimaat zonder onaangename geuren.

Heeft u last van opstijgend vocht? Bij Mureninjecteren.be gaan we grondig op zoek naar de kern van het probleem en stellen we ter plaatse een diagnose aan de hand van onze meetapparatuur. Opstijgend vocht kan uw woning erg aantasten en hoe langer het onbehandeld blijft, hoe erger het kan worden.

Het vocht dat uit de grond komt trekt naar boven en kan uw houten vloeren of balken beschadigen, het stucwerk kan loskomen of er ontstaat schimmel. Bovendien is vocht in huis niet goed voor de gezondheid.

Onze experts geven u na de diagnose een kostenberekening van de vochtbehandeling. Bij opstijgend vocht wordt er meestal gekozen om de muren te injecteren. Wij gebruiken daarvoor een ecologisch product dat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook duurzaam is.

Door de muren te injecteren in de kelder voorkomt u dat er opnieuw vocht in de muren trekt. Na het injecteren bent u jarenlang verlost van vochtproblemen.

Bij Mureninjecteren.be kan u terecht voor het waterdicht injecteren van beton. Als u last heeft van barsten of lekkages in een ondergrondse parking, kelder of zelfs een betonnen zwembad, dan komen we langs voor een analyse van het probleem. We kijken wat de oorzaak is en geven u een duidelijke offerte.

Heeft u vragen over vochtproblemen zoals opstijgend vocht of lekkages? Contacteer ons en vraag een offerte aan.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Ludo  V .

20/12/2015    Tessenderlo


Project : Aanvraag Vochtbestrijding te Tessenderlo
Beoordeling : ik weet het nog niet
Adres
Mureninjecteren.Be
Zoerledorp 21f 
B-2260 Westerlo, Belgium
BTW: 0873065722
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.