Welkom bij Mpools.be

Over ons


Dankzij mpools.be geniet je volgende zomer van je zwembad in eigen tuin!

mpools.be is gevestigd in Kuurne heeft een jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in het bouwen en afwerken van private binnen- en buitenzwembaden met een hoogwaardige afwerking. 


Daarnaast staat mpools.be bekend voor het afleveren van zwembaden met kristalhelder water. De zwembadtechniek is hiervoor het allerbelangrijkste onderdeel van het zwembad. De afwerking, de uitstraling, de ligging, … is uiteraard ook heel belangrijk, maar wanneer de techniek het laat afweten kom je pas echt te weten waarom je best mpools.be kiest voor de installatie en onderhoud van jouw zwembad.


Elk zwembadproject is voor ons een uniek totaalproject, begeleid en gecoördineerd door de eigenaar van mpools.be zelf. Hij werkt trouwens ook actief mee tijdens de uitvoering uw project. Hij is jouw aanspreekpunt, klankbord en de mens die alles – van a tot z – in goede banen leidt. Zo ben je zeker van een perfecte uitvoering.


Voel je je aangetrokken over wat we voor je te bieden hebben? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wij hebben ruime ervaring in het bouwen van diverse soorten zwembaden. Omwille van de zeer korte plaatsingstijd, kiezen we resoluut voor het bouwen van polypropyleen (PPc) zwembaden.


Daarnaast zijn we met onze specialisatie in het folielassen op locatie, één van de weinige erkende plaatsers in de omgeving. Wij installeren, onderhouden of vervangen uw zwembadfolies en liners.


Voel je je aangetrokken over wat we voor je te bieden hebben? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Realisaties

Adres
Mpools.be
Kapittelstraat 7 
B-8520 Kuurne, Belgium
BTW: BE0897977104
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.