Welkom bij MP-CREATIONS

Over ons


Heeft uw dak nood aan herstellingswerken of wilt u een dakwerken uitvoeren aan uw nieuwbouw? Wil uw muur of plafond professioneel laten bepleisteren? Nood aan een nieuwe vloer of andere herstellingswerken? Bij MP-Creations kan het allemaal.

We zijn gespecialiseerd in dakwerken, pleisterwerken, stukadoors, vloerwerken en daarbij horende klussen. Met ons vakmanschap bent u verzekerd dat uw kleine afbraakwerken perfect worden uitgevoerd. Wij breken uit, voeren afval af en recyclen alles. We begeleiden uw project van A tot Z.

Gelegen te Lebbeke, verzorgen we uw project in een bredere regio. Woont u in Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant? Twijfel dan niet en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


MP-Creations staat voor u klaar, van afbraakwerken tot pleisterwerken, en van dakwerken tot vloerwerken. Reken op uw lokale zelfstandige, en wees verzekerd van een persoonlijke aanpak en een perfect eindresultaat.

Dakwerken

Bij dakwerken komt natuurlijk heel wat kijken. Dakrenovatie en herstelling, dakisolatie, dakramen en dakkoepels plaatsen, dakgoot reinigen of schoorsteenvegen, het kan allemaal. Zowel voor platdaken als voor hellende daken kan u bij ons terecht. Wij zorgen dat uw dak weer zo goed als nieuw is en werken alles tot in de puntjes af.

Pleisterwerken

Als stukadoor zorgen wij ervoor dat het complexe werk van pleisteren zonder ravage verloopt. Pleisterwerken moet perfect afgewerkt worden om er goed uit te zien. Dankzij onze professionele opleiding en ervaring zorgen wij voor een egaal eindresultaat zonder oneffenheden.

Vloerwerken

Uw vloer is het fundament van uw woning en legt de basis voor de look van uw woning. Daarom zorgen wij ervoor dat uw vloer perfect voldoet aan uw wensen en elke hoek mooi is afgewerkt. Of u nu kiest voor parket, laminaat, tegels, gietvloeren of ander materiaal, wij bezorgen u uw droomvloer.

Onze vakkennis laat ons toe u te garanderen dat u voor geen ongewenste verassingen komt te staan. Kies voor zekerheid met MP-Creations.

Afbraak-, dak-, pleister- of vloerwerken nodig? Kies voor ervaring, kies voor vakmanschap. Op MP-CREATIONS kan u rekenen. Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan om een duidelijk overzicht te krijgen wat u kan verwachten met betrekking tot uw project!

Regio ' s van de activiteit




Adres
MP-CREATIONS
Pollepelstraat 23
9280 Lebbeke, België
BTW: BE0864180324
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .