Welkom bij Mini - Energietechniek

Over ons


Mini Energietechniek is gespecialiseerd in hernieuwbare energie. U kan bij ons terecht voor condensatieketels en warmtepompen, maar ook voor fotovoltaïsche, thermische en hybride systemen en domotica.

In deze sector is het zeer belangrijk om uw systeem met grote zorg te ontwerpen zodat componenten optimaal op elkaar zijn afgesteld. Daarom hechten we bij Mini Energietechniek veel belang aan precisie en vakmanschap. Ons vast team van installateurs hebben een grote expertise opgebouwd en krijgen regelmatig bijscholingen zodat u kan rekenen op een onberispelijke uitvoering van uw project.

Het is bij hernieuwbare energiesystemen zeer belangrijk dat u het juiste systeem krijgt voor uw noden. Daarom zetten wij erg in op kwaliteit en op maat gemaakte oplossingen.

Bovendien heeft Mini Energietechniek het SOLAR PV kwaliteitslabel voor PV behaald, een zeldzaamheid bij installatiebedrijven in Vlaanderen! Daarnaast bezit de firma als eerste Vlaams installatiebedrijf het SOLAR THERMAL kwaliteitslabel voor zonneboilers. Kwaliteit verzekerd bij Mini Energietechniek!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Mini Energietechniek biedt u alles aan om uw woning milieuvriendelijk en energiezuinig te maken.

Warmtepompen

In een voldoende geïsoleerde woning is een warmtepomp is een bijzonder energiezuinig alternatief voor traditionele verwarming. Het onttrekt warmte uit de aarde, het water of de lucht, waarna die warmte een hoge tempratuur krijgt door drukverhoging. Die warmte wordt dan in de woning gepompt. Enkel om de druk te verhogen met een compressor is energie nodig. Alle andere energie komt simpelweg uit de natuur. Een zeer efficiënt proces dus!

Wilt u ook afkoeling tijdens de zomermaanden? Ook voor een omkeerbare warmtepomp kan u bij ons terecht. Een omkeerbare warmtepomp geeft overtollige warmte opnieuw af aan de aarde, het water of de lucht. Lekker koel in de zomer!

Zonneboilers

Wist je dat een correcte installatie tot 65 % van jouw jaarlijkse energiebehoefte aan warm sanitair water milieuvriendelijk en energiezuinig door een zonneboiler kan worden opgewekt? Daarom maken bij Mini Energietechniek gebruik van een gesloten Tyfocor systeem onder druk. Dat heeft enorme voordelen ten opzichte van oudere leegloopsystemen. Een zonneboiler kan je bijna in elk project integreren, zeker met de juiste begeleiding!

Zonnepanelen

Weinig investeringen betalen zichzelf beter terug dan het plaatsen van zonnepanelen! U kan uw energiefactuur nu al tot bijna de helft doen dalen. Wij bekijken samen met u of uw woning geschikt is voor zonnepanelen en waar die best geplaatst worden, welk PV-systeem het best past bij uw noden en de juiste omvang van uw PV-systeem. We zorgen natuurlijk ook voor de correcte installatie en koppeling aan het elektrisch net. We melden jouw installatie ook voor jou aan bij de netbeheerder. Aarzel dus niet en vraag nu uw gratis offerte aan!

Domotica

Onze systemen werken naadloos op elkaar in. Om deze te combineren gebruiken we het KNX gebouwenbeheersysteem. Dit heeft het enorme voordeel dat het steeds uitbreidbaar is mee kan evolueren met uw woning. Binnenkort kan u dus met hetzelfde systeem rekenen op een slimme metering! Vanop afstand uw systemen in huis bedienen? Geen probleem!

Firetube

Wil je graag een wondermooie kachel die geen brandgevaar oplevert en wel energiezuinig is? Dan is de Firetube houtbrander iets voor u. De Firetube houtbrander is een innovatieve vuurhaard die zichzelf in stand houdt, waardoor de verbranding zeer efficiënt verloopt.

Nog niet overtuigd? Je kan de Firetube houtbrander ook koppelen aan een buffervat. Dan verwarmt deze niet alleen je woning, maar heb je ook steeds een voorraad warm water!

Hybride systemen

Je kan natuurlijk ook opteren voor hybride systemen. Dan zorgt Mini Energietechniek dat uw hybride energiesysteem uit de juist geselecteerde componenten bestaan zodat ze een perfect samenwerkend geheel

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Johan  V .

05/07/2014    Sint-Genesius-Rode


Project : zonnepanelen voor een woning in sint genesius rode
Beoordeling : degelijk, niet opdringerig, goed gedocumenteerd, vertrouwenwekkend
Marc  V .

19/06/2014    Gent


Project : zonneboiler met zonnepanelen voor een woning te Gent
Beoordeling : nog niet
Mieke  V .

14/06/2014    Oudenaarde


Project : zonnepanelen voor een woning in oudenaarde
Beoordeling : weinig uitleg, niet uitgediept, minder duidelijk
Adres
Mini - Energietechniek
Lambroekstraat 101 
B-9230 Wetteren, Belgium
BTW: BE0824965697
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.