Welkom bij Mike Banckaerts

Over ons


Bent u op zoek naar een stukadoor voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Door pleisterwerk te laten aanbrengen op uw muur maakt u ze weer glad en strak. Er ontstaat een betere vochtregulering, gaten en kieren worden opgevuld en uw huis stijgt in waarde. Doorgaans is dit ook niet zo'n dure zaak: afhankelijk van het soort pleisterwerk betaalt u in het beste geval €5 tot €20 per vierkante meter.

Onze specialisaties zijn: isolatie, binnenbepleistering, electriciteitswerken en gyproctoepassingen zoals voorzetwanden, verlaagde plafonds en badkamercementering.

Gelegen te Diepenbeek, zijn we actief in zowel Limburg als Vlaams-Brabant. Heeft u nood aan zolderisolatie of een badkamerrenovatie? Voor dit en meer kan u bij ons terecht! Wij zijn de ideale partner voor uw project.

Wil u een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen die u rustig kan bekijken? Geen probleem! Wij bezorgen u een offerte op korte tijd zodat u op uw tempo kan beslissen!


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Mike Banckaert kan u terecht voor heel wat werken van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Pleisterwerk

Wilt u een mooie strakke look in uw huis creëren? Kies dan voor pleisterwerk. Naast een mooi uitzicht, is pleisterwerk een uitstekende vochtregelaar.

Goed pleisterwerk vereist vakmanschap. Een mooie uitstraling is enkel mogelijk wanneer het pleisterwerk effen is. U kiest natuurlijk zelf op welke manier u het pleisterwerk wil laten afwerken. Zo krijgt u het eindresultaat dat u wenst!

Isolatie

Uw dak of muren goed isoleren is enorm belangrijk voor uw comfort. Zo kan u de temperatuur binnenshuis beter isoleren, blijft geluid binnen of buiten en geeft u uw portemonnee wat ademruimte op lange termijn. Het is een investering die u dankzij een lagere energiefactuur snel terugverdient.

Gyproctoepassingen

Gyproc of gipsplaatsen zijn ideaal om uw hellend dak af te werken of om een tussenmuur te plaatsen. Het heeft een scherpe prijs en kan snel worden afgewerkt. Ook een verlaagd plafond of badkamercementering behoort tot de mogelijkheden.

Elektriciteitswerken

Komen er bij uw project ook elektriciteitswerken kijken? Ook die nemen wij voor onze rekening. Zo kan u van alle comfort genieten en op uw beide oren slapen dat alles tiptop is afgewerkt.

Vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan en krijg snel een op maat gemaakte overzicht van uw project!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Ludo  S .

09/04/2020    Geetbets


Project : Pleisterwerken voor een pand te Geetbets
Beoordeling : heeft een offerte gemaakt ,was gewoonweg bij de haren getrokken durft voor de aanvang we...
(Lees verder)
Adres
Mike Banckaerts
Grendelbaan 127/1 
B-3590 Diepenbeek, Belgium
BTW: BE0663853251
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.