Welkom bij Microcom

Over ons


Krijg je weleens af te rekenen met IT-problemen die je zelf niet kan oplossen? Benader in dat geval zeker en vast Microcom en je zal merken dat al je problemen in een mum van tijd van de baan geveegd worden! Wij zijn gespecialiseerd in netwerkbeheer, VOIP-telefonie, webdesign en camerabewaking.

Onze firma is gelegen in Tongeren en wij nemen klussen aan van zowel particulieren als bedrijven in heel België en Nederland. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de IT-sector.

Het team van Microcom bestaat stuk voor stuk uit bekwame werknemers die de juiste opleiding genoten hebben en de nodige expertise aan de man kunnen brengen.

We zetten ons dag in dag uit voor de volle 100% in om de klant tevreden te stellen door aan z’n ICT-behoeften te voldoen. We scholen ons bovendien voortdurend bij om in te kunnen spelen op de wensen en de noden van ons cliënteel en de continu in beweging zijnde IT-markt.

Zou je graag extra inlichtingen inwinnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van experts helpt je steeds met de glimlach verder en zal er werkelijk alles aan doen om een oplossing op maat uit te werken die volledig beantwoordt aan jouw persoonlijke verlangens.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


De diensten van Microcom spitsen zich toe op netwerkbeheer, VOIP-telefonie, webdesign en camerabewaking.

Netwerkbeheer houdt concreet de installatie, het onderhoud en de opvolging van ICT-infrastructuur in. We installeren en beheren meer bepaald server netwerken en we integreren hardware bij printers, pc’s, notebooks en servers.

VoIP-telefonie staat voor Voice over IP-telefonie. Aan dit type van telefonie zijn tal van voordelen verbonden. Zo laat het toe om via internet te bellen zonder dat je daarvoor abonnementskosten moet betalen.

Verder kan je kiezen uit een ruim aanbod aan draadloze en vaste toestellen, kan je met je eigen smartphone via de centrale bellen en is het mogelijk om analoge toestellen zoals een fax of deurbel te integreren.

Bij Microcom hameren we op de meerwaarde van een goede website. En vergis je daarbij niet, want een goede website gaat verder dan enkel een mooi design.

Het doel van een website is uiteraard om mensen aan te spreken en aan te trekken tot het product of dienst dat je in de aanbieding hebt. Wij zorgen voor een professioneel design dat gebruiksvriendelijk is en dat allemaal aan betaalbare prijzen.

Wat camerabewaking betreft, luidt ons motto beter voorkomen dan genezen. Door gebruik te maken van beveiligingscamera’s ben je verzekerd van haarscherpe beelden die potentiële indringers meteen opsporen. De camerabeelden zijn altijd en overal te bekijken via smartphone en laptop.

Wij zijn gespecialiseerd in camerabewaking voor bedrijven, maar particulieren kunnen evenzeer een beroep doen op onze diensten.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Microcom
Giliswinhof 1 
3700 Tongeren, Belgium
BTW: BE0828858268
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.