Welkom bij M-Heating

Over ons


Ons bedrijf M-Heating is gespecialiseerd als leverancier van pelletkachels in Oost-Vlaanderen. We verdelen verschillende merken en zorgen ook voor het onderhoud en de herstelling van de producten.

Doe een beroep op ons voor verschillende diensten.

Waarom kiezen voor een pelletkachel? Ecologisch en goedkoop, pellets zijn de energie van morgen en kachels zijn eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de pelletkachels kiest u voor een duurzaam, eenvoudig en goedkoop verwarmingssysteem, maar als u op zoek bent naar een omkeerbaar verwarmingssysteem is M-Heating ook een leverancier van monoblok airconditioners, zonder buitenunit.

Pelletkachels

Als u een zachte, constante warmte wenst, zullen de hogeenergieprestaties van onze pelletkachels u tevreden stellen en vindt u bij M-Heating een ruime keuze aan merken en modellen. Wij distribueren merken als: Ravelli, Nobis, MCZ en Nordica Extraflame.

  • Ravelli:Italiaanse specialist die een breed scala aan pelletkachels met een tijdloos design aanbiedt, waarbijgebruik wordt gemaakt van innovatieve technologie om aan elke behoefte te voldoen door verschillende versies aan te bieden: Convectie, Lucht, Stroom en Hydro. Bij Ravelli zult u in staat zijn om betrouwbaarheid te combineren met een mooie uitstraling.
  • Nobis: Bij Nobis vindtu elegante pelletkachels met innovatieve technologie die zorgen voor een optimale verbranding, een lager elektriciteitsverbruik, een automatisch reinigingssysteem en een garantie voor stilte en veiligheid. Met Nodis bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat u keer op keer zal verrassen.
  • MCZ: MCZ staat bekend als een referentie onder de pelletkachels en is het meest verkochte merk in België. De producten van dit Italiaanse merk zijn economisch, gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden en staan synoniem voor kwaliteit, innovatieen design. Veel modellen worden aangeboden met technologische vooruitgang, zodat u voor elke situatie de juiste kachel kunt vinden.
  • Nordica Extraflame: Het merk Nordica Extraflame biedt moderne hout- en pelletkachels aan. Nordica Extraflame producten zijn de perfecte keuze voor diegenen die hun huis willen verwarmen met volledig respect voor hetmilieu en een aanzienlijke besparing willen realiseren, terwijl ze een kachel vinden die past bij hun smaak, dankzij het ruime aanbod.

Omkeerbare airconditioner

De door M-Heating verdeelde airconditioners bieden vierdiensten in één unit: airconditioning, verwarming, ventilator en ontvochtiger. Een product dat voor alle seizoenen wordt gebruikt en dat u in de zomer en de winter de ideale temperatuur biedt. De airconditioner heeft ook een geïntegreerde WIFI.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Jan  H .

19/12/2020    Maldegem


Project : pelletkachel te Maldegem
Beoordeling : Top, vriendelijk en correcte afspraken tot op heden
Marnix  M .

11/12/2020    Boekhoute


Project : pelletkachel te Boekhoute
Beoordeling : goed ontvangen
Adres
M-Heating
Kwadeweg 127 - 002 
B-9940 Evergem, Belgium
BTW: BE0878729631
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.