Welkom bij MG RAMEN & DEUREN

Over ons


Zou je je woning graag voorzien van nieuwe ramen, deuren en/of beglazing en ben je op zoek naar een geschikt bedrijf om deze klus(sen) aan toe te vertrouwen? In dat geval doe je er goed aan om de deskundige hulp van MG RAMEN & DEUREN in te schakelen, aangezien wij gespecialiseerd zijn in bovengenoemde zaken! Onze firma is gelegen in Zoutleeuw en we zijn actief in de regio Vlaams-Brabant. We kenden onze opstart in 2014, waardoor we ondertussen de nodige ervaring in het vak vergaard hebben en uitgegroeid zijn tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Bij MG RAMEN & DEUREN hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. We proberen steeds een zo goed mogelijke verstandhouding op te bouwen met elke klant en hopen erop dat ze het zien zitten om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met ons. Omwille van die redenen achten we het noodzakelijk om uitsluitend personeel in dienst te nemen dat de juiste opleiding gevolgd heeft en verder kan beschikken over een minimum aan ervaring. Daarnaast scholen we ons op regelmatige basis bij, zodat we te allen tijde weten wat er speelt in de branche en zodoende kunnen inspelen op eventuele onverwachte wendingen.

Ben je er zeker voor te vinden om met ons in zee te gaan, maar heb je nog geen antwoord gekregen op al je vragen? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van vakmensen is er klaar voor om samen met jou rond de tafel te zitten en aansluitend een oplossing op maat uit te werken die je tot in de details zal kunnen bekoren.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Ramen, deuren en beglazing zijn de voornaamste zaken waar we ons bij MG RAMEN & DEUREN mee bezighouden. Je mag er overigens op rekenen dat de uitvoering van onze werken steevast gepaard gaat met materialen van de beste kwaliteit, een strak tempo en betaalbare prijzen.

We beseffen maar al te goed dat de plaatsing van nieuwe ramen en deuren en de daarbij horende beglazing een serieuze hap uit je budget kunnen nemen, maar je moet het zien als een investering waarvan je op termijn de vruchten zal plukken.

Laat ons weten wat je wenst te laten plaatsen en in welk materiaal (PVC, hout of aluminium) en wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijk project tot een goed einde gebracht wordt!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

gaston  M .

23/10/2020    Kermt


Project : Vervanging van ramen en deuren te Kermt
Beoordeling : weinig uitleg over prodrukt maar meschien niet slecht maar dat weet ik niet
Adres
MG RAMEN & DEUREN
Vincent Betsstraat 7 
B-3440 Zoutleeuw, Belgium
BTW: BE0552798842
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.