Welkom bij MECO

Over ons


Is het moment aangebroken om elektriciteitswerken te laten uitvoeren aan je woning? Dan hoef je bij deze niet langer op zoek naar de geknipte kandidaat hiervoor, want die heb je met MECO alvast gevonden!

Ons bedrijf is gelegen in Veurne en we zijn actief in de regio West-Vlaanderen. We zijn nog maar vrij recent uit de startblokken geschoten, maar dat wil niet zeggen dat we geen ambitie koesteren om op termijn uit te groeien tot een van de bepalende spelers in de sector.

Bij MECO hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. We proberen te allen tijde een optimale relatie uit te bouwen met ons cliënteel en zetten alle zeilen bij om een samenwerking van lange duur aan te gaan met hen.

Omwille van die reden spreekt het voor zich dat we enkel mensen in dienst nemen die de juiste opleiding gevolgd hebben en eveneens beschikken over de nodige ervaring. Verder scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij.

Op die manier zijn we steeds mee met de nieuwste technieken en meest recente ontwikkelingen in de branche en komen we zelden voor onaangename verrassingen te staan.

Spreekt ons aanbod je zeker en vast aan, maar ontbreekt het je voorlopig aan overtuigingskracht? Twijfel in dat geval absoluut niet om ons te contacteren en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van gemotiveerde medewerkers staat te popelen om met jou rond te tafel te zitten en een oplossing op maat aan te brengen waar je je helemaal in kan vinden.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Elektriciteitswerken is waar het bij MECO allemaal om draait. Voor de uitvoering van onze werken gebruiken we steeds materialen van de beste kwaliteit, gekoppeld aan een efficiënt tempo en eerlijke prijzen. Je hoeft je dus geenszins ongerust te maken dat je bij ons bedrogen uitkomt.

Ons gamma aan elektriciteitswerken is vrij uitgebreid en strekt zich uit over de volgende werkzaamheden:

 • Plaatsing van een nieuwe elektrische installatie
 • Vernieuwing van een oude elektrische installatie
 • Domotica
 • Herstelwerken

Geef ons een seintje voor welke klus en welke ruimte je ons wenst in te schakelen en wij zorgen ervoor dat het karwei binnen een mum van tijd in orde wordt gebracht!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
MECO
Knollestraat 34 
B-8630 Veurne, Belgium
BTW: BE0705591757
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.