Welkom bij MDS Ramen Deuren en Veranda's

Over ons


Bij MDS Ramen Deuren en Veranda's zijn we expert in de productie en plaatsing van ramen en deuren in pvc en aluminium. Verder kan u ook veranda’s, pergola’s, zonwering, rolluiken en vliegenramen in ons assortiment vinden. Onze firma is een succesvolle Reynaers en Deceuninck Partner en is door hen perfect opgeleid om de plaatsing en afwerking van het bouwproject correct te laten verlopen.

MDS Ramen Deuren en Veranda’s biedt steeds een complete service aan te beginnen met advies. We vinden het enorm belangrijk om onze klanten op voorhand te informeren tot in het kleinste detail en raad te geven zodat alles duidelijk is.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Ramen en deuren

MDS is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van ramen, deuren en schuifsystemen. Het bedrijf helpt u bij een verbouwing of bij nieuwbouw. MDS is al jaren een succesvolle Reynaers en Deceuninck Partner. Deze erkenning staat voor een nauwe samenwerking met deze twee topspelers in de sector. Dankzij deze samenwerking garanderen we een correcte constructie en een foutloze plaatsing van ramen en deuren in aluminium, pvc en hout.

Er is een aluminium profiel voor elk type woning, van modern tot klassiek. Al uw ramen en deuren kunnen voorzien worden van vliegenramen, screens en verluchtingen.

Als bedrijf nemen we ook onze adviserende rol zeer serieus. Voor het bouwproject van start gaat, bestuderen we het bouwplan tot in de kleinste details. Dit doen we aan de hand van modellen en foto’s. We onderzoeken niet enkel de haalbaarheid, maar geven ook tips op het vlak van stijl, comfort, functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie. Na goedkeuring van de klant beginnen we aan de productie en de assemblage van het schrijnwerk. Ook het glaswerk kan dan besteld worden.

Veranda’s en pergola’s

Veranda's, pergola's en terrasoverkappingen zijn ook geen onbekend terrein voor MDS. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om uw droomveranda te realiseren, zelfs de meest complexe structuren. Zo kunnen we ook veranda’s met platte daken ontwerpen, alsook dakafwerkingen als tegelpannen. Alle constructies voldoen aan de huidige isolatienormen.

Garagepoorten

Ook onze garagepoorten worden op maat gemaakt. U heeft de keuze uit verschillende RAL-kleuren en korrelstructuren. U kan kiezen voor een afstandsbediening en/of een codeklavier. Onze poorten hebben een hoge isolatiewaarde die u beschermt tegen extreme weersomstandigheden, maar ook tegen geluid. Bovendien zijn onze elektrische motoren zeer stil.

In geval van een stroompanne kan u de poort manueel openen en sluiten. Ook zijn de poorten voorzien van vingerklembeveiliging waardoor uw handen niet geklemd kunnen raken. De aandrijfmotor is voorzien van zowel optil- als onderloopbeveiliging.

Zonneweringen en rolluiken

Bij MDS kan u terecht voor ramen, deuren, veranda’s, pergola’s en garagepoorten. Daarnaast kan u een beroep doen op ons voor zonneweringen, rolluiken en vliegenramen. De zaakvoerder werkt zelf mee in het atelier en is dus nauw betrokken bij elk bouwproject.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Bruno  V .

25/11/2019    Lembeek


Project : Leefveranda voor aan een huis in Halle
Beoordeling : Goede samenwerking. Correcte offerte. Kennis van zaken
Johan  B .

12/04/2020    Borsbeke


Project : Pergola te Borsbeke
Beoordeling : neutraal, ok
Marina  V .

26/03/2018    Liedekerke


Project : Ramen en deuren voor een huis in Liedekerke
Beoordeling :
Johan  D .

19/03/2018    Erpe


Project : Terrasoverkapping voor in de regio Erpe-Mere
Beoordeling : correct bezoek - goede info - goede offerte - veel vertrouwen in
Adres
MDS Ramen Deuren en Veranda's
Brusselsesteenweg 483/2 
B-9400 Ninove, Belgium
BTW: BE0667.840.545
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.