Welkom bij Mares David

Over ons


Dient het moment zich stilaan aan om je badkamer in een nieuw jasje te steken? Of is het eerder je verwarming die aan herstelling of vervanging toe is? Dan doe je er goed aan om de deskundige hulp van Mares David in te schakelen, aangezien wij gespecialiseerd zijn in deze zaken! Ons bedrijf is gevestigd in Eernegem en we zijn actief in de regio West-Vlaanderen. We kenden onze opstart pas in 2019, wat niet wil zeggen dat we zonder meer bij de pakken blijven zitten en geen ambitie koesteren om uit te groeien tot een toonaangevende speler in de sector.

Bij Mares David is de tevredenheid van onze klanten een van onze belangrijkste pijlers. We doen er alles aan om de klant te verblijden met de best denkbare dienst. Daarnaast trachten we te allen tijde een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met elke klant en gaan we graag een samenwerkingsverband op lange termijn aan met hen. Om die verwachtingen waar te maken, werven we enkel personeel aan met kennis van zaken en een minimum aan ervaring. Die eigenschappen combineren we met bijscholingen op regelmatige tijdstippen. Zo zijn en blijven we perfect op de hoogte van het reilen en zeilen in de branche en komen we zelden tot nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Ben je geneigd om met ons in zee te gaan, maar wil je niets aan het toeval overlaten? Twijfel in dat geval niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Onze vakmannen staan paraat om je bij te treden met raad en daad en bijgevolg een oplossing op maat uit te dokteren die tot in de perfectie overeenkomt met wat jij voor ogen hebt.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Mares David houden we ons hoofdzakelijk bezig met badkamerrenovaties en verwarming. Al onze klussen gaan gepaard met materialen van topkwaliteit, een strak tempo en betaalbare prijzen. Er is met andere woorden geen enkele reden om ervan uit te gaan dat je bij ons geen waar voor je geld zou krijgen.

Op het gebied van badkamerrenovaties kan je bij ons terecht voor de plaatsing van nieuwe en de renovatie van bestaande badkamers. Wat nieuwe badkamers betreft, nemen we het totaalpakket en de installatie van losse badkamerelementen voor onze rekening.

 

Verwarming is eveneens een van onze specialiteiten. Of het nu gaat om condensatieketels, verwarmingsketels, vloerverwarming of warmtepompen: bij ons behoort het allemaal tot de mogelijkheden!

 

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

keanu  D .

30/01/2021    sint-kruis


Project : badkamerrenovatie voor een woning in Sint Kruis
Beoordeling : Profesioneel
Adres
Mares David
Daliastraat 13 
B-8480 Eernegem, Belgium
BTW: BE 0763.406.034
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.