Welkom bij Maes Ind

Over ons


Speel je met het idee om airconditioning en/of ventilatie te laten installeren in huis? Dan hoef je niet langer verder te zoeken naar het geknipte bedrijf om die zaken aan toe te vertrouwen, want hiervoor ben je bij Maes Ind zeker en vast aan het juiste adres!

Onze firma situeert zich in Grimbergen en wij voeren onze klussen uit in Vlaams-Brabant en omstreken. Ondertussen hebben we al zo’n 7 jaar kennis in het vak vergaard, wat van ons de ideale partner maakt om mee in zee te gaan.

De tevredenheid van onze klanten is prioriteit nummer 1 bij Maes Ind. Wij trachten steeds een optimale relatie op te bouwen en te onderhouden met ons cliënteel en ervoor te zorgen dat ze zich voor lange termijn wensen te beroepen op ons.

Het is natuurlijk allesbehalve evident om te slagen in die opzet en omwille van die reden werken wij uitsluitend met personeel dat de juiste opleiding gevolgd heeft en een minimum aan ervaring kan voorleggen. Bovendien scholen we ons op gepaste momenten bij.

Zo zijn we altijd optimaal mee met het reilen en zeilen in de sector en kunnen we anticiperen op onverwachte wendingen.

Spreekt ons aanbod je aan, maar ben je nog niet volledig overtuigd of je de samenwerking met ons wil aangaan? Twijfel in dat geval absoluut niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team zit vol met enthousiaste medewerkers en zal werkelijk alles in het werk stellen om met datgene op de proppen te komen dat naadloos aansluit bij jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Airconditioning en ventilatie, dat zijn de zaken waar het bij Maes Ind allemaal om draait. Iedereen kent het wel: in de zomer is het puffen en zweten geblazen in huis en in de winter is het dan weer al bibberen wat de klok slaat.

Door onze deskundige hulp in te schakelen, ruim je dit probleem door middel van een passend airconditioningsysteem in een mum van tijd van de baan. Onze experts maken het mogelijk om te genieten van de perfecte kamertemperatuur, aangepast aan elk seizoen en alle weersomstandigheden.

Ventilatiesystemen behoren eveneens tot ons takenpakket. Ventileren is een must wanneer je aan het bouwen of verbouwen bent, aangezien het bij wet verplicht is.

Een kwaliteitsvol ventilatiesysteem brengt een gezond binnenklimaat met zich mee en roept eventuele vochtproblemen ogenblikkelijk een halt toe. De prijzen kunnen sterk verschillen, maar wij werken oplossingen uit die afgestemd zijn op eenieders budget.

Voor onze diensten maken we overigens altijd gebruik van de best mogelijke materialen die de markt te bieden heeft, uitgevoerd aan een scherpe prijs en tegen een strak tempo.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Maes Ind
Wolvertemsesteenweg 181 
B-1850 Grimbergen, Belgium
BTW: BE0536.683.776
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.