Welkom bij Luxor Outdoor

Over ons


Luxor Outdoor is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie van rolluiken, zonweringen en zonneschermen, maar ook in de plaatsing van pergola’s, veranda’s en oranjerieën. Met haar unieke expertise stelt Luxor Outdoor haar knowhow ten dienste van haar klanten en staat garant voor een kwalitatief hoogstaand resultaat. Wij zijn vooral actief in de regio’s Antwerpen, Limburg en Waals-Brabant.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Onze flexibiliteit en veelzijdigheid stellen ons in staat in te grijpen in een breed scala van diensten en projecten, naar gelang van de behoeften en eisen van elk individu. Binnen ons bedrijf brengen wij een brede waaier van vaardigheden samen om je bij alle soorten projecten te kunnen begeleiden.

Installatie van rolluiken

De installatie van rolluiken in jouw woning kan enerzijds jouw woning veiliger maken, vooral de benedenverdieping en de ramen. Anderzijds kunnen kwaliteitsvolle en duurzame rolluiken de waarde van jouw eigendom verhogen. Tenslotte zijn ze ook een uitstekend middel om jouw huis te beschermen en te isoleren tegen de weersomstandigheden en de hoge temperaturen in de zomer. Ongeacht het type rolluik, manueel of automatisch, schuivend, vouwend of zelfs draaiend. Uiteraard bieden wij een ruime keuze aan kwaliteitsmaterialen, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren.

Installatie van zonnewering

Door de installatie van een zonwerend zonnescherm kan je meer van jouw terras genieten, door een meer schaduwrijke en comfortabele ruimte te creëren en tegelijk het licht door te laten voor een optimale helderheid. Op die manier wordt jouw huis gekoeld, krijgt het meer schaduw, waardoor ook het meubilair rond de buitenruimte beter kan worden bewaard. Bovendien wordt dit type zonnescherm aangedreven door zonne-energie en is dus schoon, zodat het onafhankelijk kan werken.

Pergola’s, veranda’s en oranjerieën

Om optimaal van jouw tuin te genieten, is een pergola, veranda of overdekt terras ideaal voor het buitenleven in alle weersomstandigheden. Hij biedt schaduw en koelte in de zomer, of warmte bij koud en regenachtig weer. Bovendien is voor dit soort ingrepen geen bouwvergunning vereist en wordt de totale waarde van jouw eigendom aanzienlijk verhoogd, terwijl het tegelijkertijd wordt verfraaid.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Onze teams begeleiden je bij al jouw projecten door zich aan te passen aan jouw verwachtingen en de configuratie van jouw ruimtes via gepersonaliseerd advies. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om zo snel mogelijk een gratis prijsopgave te verkrijgen.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Luxor Outdoor
Gijmelsesteenweg 2
3200 Aarschot, België
BTW: BE0777864477
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .