Welkom bij LT Construct

Over ons


LT Construct is een bedrijf dat verschillende renovatiediensten aanbiedt. Badkamer, gyproc, binnenhuisrenovatie, schilderwerken, tegelwerk, parket, vloerbedekking... het zijn allemaal gebieden waarop onze professionals kunnen ingrijpen. Ons bedrijf is in staat om op verschillende soorten bouwplaatsen te werken. Het kan u dus het beste van de dienstverlening bieden en u in staat stellen om uw projecten te realiseren. Bovendien kunnen onze teams in de hele Henegouwse regio tussenkomen, elke dag, van maandag tot vrijdag, van 9 tot 17 uur, behalve in het weekend en op feestdagen.

Doe een beroep op ons voor verschillende diensten

Wij stellen u ervaren vakmensen ter beschikking voor uw badkamerwerk, de renovatie van uw interieur, of de realisatie van schilderwerk, het leggen van tegels, parket of een andere vloerbedekking. We zijn hier om je te vergezellen. Onze professionals zijn in staat om u goed te adviseren, hun mening te geven en u te begeleiden naar de beste keuze, afhankelijk van de kwaliteit en de haalbaarheid van het werk... Ze zullen zich perfect kunnen aanpassen aan uw verwachtingen. Ons bedrijf richt zich ook op bedrijven en particulieren. We kunnen ook gratis schattingen maken.

Renovatie van uw badkamer

Wij bieden u een veelvoud aan producten voor de badkamer, van wastafels, tot douches, baden, tegels, maar ook badkamermeubilair. U zult zeker vinden wat het beste bij u past. Onze specialisten staan tot uw beschikking om aan uw verwachtingen te voldoen. Zo krijgt u bijvoorbeeld een mooie badkamer die volledig is ingericht.

Installatie van een gipswand of -plafond

Onze teams zijn ook in staat om scheidingswanden en valse plafonds te installeren, afhankelijk van uw behoeften. Gyproc is een materiaal dat veel voordelen heeft. Inderdaad, het is naar believen recycleerbaar, het is licht en brandwerend. Het is bestendig en je kunt er zware voorwerpen op bevestigen...

Uitvoeren van renovatiewerkzaamheden aan het interieur

Wilt u uw interieur veranderen om uw welzijn te verbeteren zonder te verhuizen? Het is heel goed mogelijk. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen, zodat we u de professionals kunnen sturen die u zullen helpen bij het realiseren van uw projecten.

Schilderwerk uitvoeren

Het is niet altijd gemakkelijk om een goede schilder te vinden, maar we hebben zeker degene die het beste aan uw verwachtingen zal voldoen. Onze specialisten bieden u de beste diensten tegen de laagste kosten om uw interieur of exterieur op te frissen, een gevel te schilderen of decoratief schilderwerk uit te voeren.

Het leggen van tegels

We kunnen in elke kamer tegels plaatsen. Deze vloer houdt de wanden en vloeren schoon en is gemakkelijk te onderhouden. De tijd heeft ook geen negatief effect op dit materiaal. Het kan lang duren, vooral in vochtige ruimtes zoals de keuken en de badkamer. Betegelen is ook milieuvriendelijk en zuinig. Wij stellen u de realisatie van maatwerk voor.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
LT Construct
Chausseé Brunehaut 66 
7972 Belœil, Belgium
BTW: 0841.308.021
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.