Welkom bij Logic Chemie

Over ons


Nood aan bescherming voor uw gebouw, kantoor of woning? Wilt u kwalitatieve bescherming zonder een aanslag op het milieu te plegen? Wij zijn Logic Chemie, expert in technisch chemische bouwmaterialen van zeer hoge kwaliteit die milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar zijn!

Onze missie is om cultureel erfgoed, bruggen, wegen, maar ook huizen en kantoorgebouwen te beschermen op een milieuvriendelijke manier. Veel bouwproducten zijn erg chemisch. Wij investeren in technologie om onze producten zo ecologisch mogelijk te maken en ze te verbeteren.

Onze producten maken gebouwen waterdicht, reinigen gevels van vuil en graffiti, verwijderen schimmels, repareren scheuren en nog veel meer. Of u nu beton, ijzer, eender welk soort steen, hout, keramiek en acryl gebruikt: wij beschikken over de juiste oplossing in ons assortiment!

Logic Chemie staat voor innovatie, kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Alles wat u zoekt in bouwproducten. Kom meer over onze diensten te weten via onze gratis en vrijblijvende offerte!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Met Logic Chemie beschermt u uw gebouwen, kantoor of woning met ecologisch verantwoorde producten. Bovendien zijn onze producten van zeer hoge kwaliteit, waardoor uw pand langdurig beschermd is. Onze specialisatie laat ons toe u alles aan te bieden waar uw gebouw nood aan heeft op vlak van duurzame bescherming.

 • Onze innovatieve producten maken uw gebouw waterdicht. Of u nu te maken heeft met doorslaand of opstijgend vocht, we bezorgen u het juiste product.
 • Wil u uw energiekosten doen dalen? Kies dan voor extra bescherming van uw gevel. De buitenkant van uw gebouw is optimaal beschermt tegen vocht. Dat verlengt bovendien de levensduurte van uw muren aanzienlijk!
 • Is de buitenkant van uw gebouw vuil geworden met de tijd? Of is er graffiti op gespoten? Met onze producten vindt u de juiste producten voor de vervuilingsgraad van uw gevel. U doet uw gebouw blinken als nooit tevoren. Het regelmatig schoonmaken en behandelen van uw gevel is een investering die op lange termijn meer dan loont!
 • Last van schimmelvorming in bepaalde ruimtes? Wilt u vocht preventief bestrijden? Reken dan op Logic Chemie. Verwijderen van schimmel en vochtpreventie zijn één van onze specialiteiten. In een handomdraai is uw probleem definitief van de baan!
 • Bescherm uw oppervlaktes tegen agressieve chemicaliën zoals die zich weleens in schoonmaakproducten en bepaalde oliën durven te bevinden. Dergelijke chemicaliën en andere agressieve middelen die in contact komen met de oppervlaktes in uw gebouw zijn niet te vermijden. Kies daarom voor goede bescherming met onze producten. Zo slaapt u op uw beide oren wanneer bijvoorbeeld schoonmaakproducten worden aangebracht!
 • Merkt u scheuren op in uw gebouw of zijn er herstellingswerken nodig? Werk dan met producten van Logic Chemie. Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve oplossing die duurzaam en ecologisch is.

Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Logic Chemie
Kastanjelaan 157a 
4621 HL Bergen op Zoom, Netherlands
BTW: NL 856808969 B01
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.