Koude drankautomaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.

Hoe vind ik de beste vending machine?

Bent u op zoek naar een verdeelautomaat voor uw bedrijf. Of de machine nu terecht moet komen in uw kantoor, refter, toonzaal, winkel of cafetaria wij helpen u in elk geval verder bij het kiezen van een goede automaat. Vul onze korte vragenlijst in en vergelijk rustig de verschillende opties die wij u kunnen bieden.

Veltel ons wat u juist zoekt en wij zorgen ervoor dat Coca-Cola u een voorstel op maat kan doen. Deze dienst is volledig vrijblijvend en gratis.

Een aantal tips voor wie een frisdrankautomaat wenst te plaatsen:

  • Bij de meeste leveranciers kan u gebruik maken van een gratis proefperiode. Zo krijgt u een goed idee van hoe goed de service van de leverancier is.
  • Denk ook aan de hygiëne. Vraag aan de leverancier waarmee u in zee gaat gaan of hij instaat voor regelmatige reiniging van uw automaat.
  • De meeste leveranciers kunnen u een scherpe prijs leveren. Beslis dus niet te snel met welk bedrijf u gaat samen werken. Vergelijk alle spelers op de markt en kies voor de onderneming die het best beantwoord aan uw verwachtingen.

 

 

 Koude drankautomaat nodig?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Lexicon van Coca-Cola vending machines

  • Coca-Cola: koolzuurhoudende soda, geproduceerd door Coca-Cola Company uit Atlanta.
  • Drankapparaat: toestel dat dranken verdeelt voorzien van een koelgroep en ventilatie. De binnentemperatuur kan worden geregeld tussen 2°C en 10°C. Het apparaat zorgt voor een voorkoeling van de producten.
  • Drankautomaat, drankenautomaat of koude dranken automaat: machine of automaat die, zonder menselijke interactie, een product of dienst kan verkopen en leveren.
  • Leverancier van verdeelautomaten: bedrijf dat automatische verdeelautomaten of vending machines in andere bedrijven of organisaties plaatst, beheert en onderhoudt. De leverancier zorgt ook voor de bevoorrading van de automaten.
  • Frisdrankapparaten 'zonder cash': dit zijn vending toestellen die geen geldstukken aannemen. Ze werken enkel met betaalkaarten.
  • Vending machine: een automaat die snacks, dranken, tickets en andere producten aan de consument aanbiedt, zonder tussenkomst van een verkoper. De zaken die via deze machines verkocht worden verschillen per land en regio.