Koude drankautomaat

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Hoe een goede koude drankenautomaat vinden?

Een drankautomaat voor uw bedrijf, evenement of congres is een must. Uw bezoekers zullen een drankje zeker waarderen en uw personeel zal een pak gelukkiger en efficiënter zijn. Daarom is voor veel bedrijven een drankautomaat huren of kopen een zeer goede keuze. Ook een voedingsautomaat is zeker een optie.

Koude drankautomaat huren?
Ontdek de beste formule voor uw drankenautomaat. U kunt een frisdrankautomaat huren bij verschillende firma's.

Full service koude drankautomaat
Een machine zonder zorgen, dat kan in een full service aanbod. In dat geval laat u het beheer van de automaat volledig over aan de leverancier. U hoeft niets te doen!

Vergelijk gratis offertes
Kies de beste oplossing, vergelijk volledig vrijblijvend offertes voor een koude drankautomaat.

Drankautomaat huren of kopen

Vind de ideale drankautomaat


Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee. U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.

Drankautomaat prijzen: huren of kopen?

U wilt een drankautomaat laten plaatsen dan heeft de keuze tussen het huren en het kopen. Beslist u om een frisdrankautomaat te kopen dan maakt u een eenmalige investering. Als eigenaar van het apparaat neemt u alle beslissingen zelf. De verantwoording voor het onderhoud en het aanvullen van de dranken ligt helemaal bij u zelf. Het afsluiten van een servicecontract zorgt voor extra kosten.

Wilt u een drankautomaat huren, dan heeft u geen eenmalige kosten. U betaalt elke maand een vast bedrag in overeenstemming met het contract. De leverancier zorgt voor onderhoud en bevoorrading. Bij een fullservice contract hoeft u helemaal niets te doen. Een huurcontract wordt meestal opgesteld voor een periode van minimaal één jaar en maximaal vijf jaar. Heeft u binnen de contracttijd behoefde aan een groter of moderner model dan is het vaak mogelijk om tussentijds voor een upgrade te kiezen.

Koude drankautomaat kopen

De aanschafprijs van een frisdrankautomaat is uiteraard afhankelijk van de capaciteit die geleverd wordt. Voor een inhoud van 180 tot 360 blikjes kunt u rekenen op minimaal € 1.700,- en een machine voor 495 blikjes of flesjes kost al snel € 3.000,-. De hier genoemde prijzen zijn een gemiddelde en er is geen btw berekend. Hierop kunnen nog extra kosten voor aanpassingen en accessoires komen. Als u de machine wilt vervangen door een nieuwer model dan zijn de kosten geheel voor uw bedrijf. Een vrijblijvende offerte bij meerdere firma's kan meer inzicht over de prijs geven.

Koude drankautomaat huren

Ook bij het huren van een drankautomaat is de prijs afhankelijk van welk soort apparaat u wenst. Een algemene richtprijs is € 3,- à € 5,- per dag. De mogelijkheid bestaat dat een leverancier een automaat bij u plaatst en niet alleen voor het onderhoud zorgt maar ook de winst van de drankenverkoop behoudt. In dit geval betaalt u niets. Met een vaak geringe huurverhoging kunt u de drankautomaat vaak omruilen voor een andere uitvoering.

Drankautomaat vs. voedingsautomaat: welke keuze maken?

Is er binnen uw bedrijf vooral behoefde aan gekoelde frisdranken, dan zal de keuze op een drankautomaat vallen. Wilt u ook fruit, broodjes en andere etenswaren aanbieden dan is een voedingsautomaat wellicht beter. Overleg met uw personeel kan helpen om tot een beslissing te komen.

Voedingsautomaat

Een voedingsautomaat huren of kopen geeft u de gelegenheid om etenswaren én dranken te verkopen. De aanschafprijs ligt doorgaans iets hoger dan de prijs van een drankautomaat. Omdat er met verderfelijke waren wordt gewerkt zal het apparaat minimaal eenmaal per dag gevuld moeten worden. Voor het onderhoud of schoonmaak is meer tijd nodig. Dit zijn extra kosten.

Drankautomaat

Met een drankautomaat verkoopt u alleen gekoelde blikjes of flesjes. Het is niet nodig om dit apparaat elke dag bij te vullen en u kunt een grotere keuze aan verschillende dranken aanbieden. Dit betekent dat de onderhoudskosten lager uitvallen dan bij een voedingsautomaat.

Koude drankautomaat kopen of huren

Hoe vind ik de beste koude drankautomaat?

Bent u op zoek naar een verdeelautomaat voor uw bedrijf. Of de machine nu terecht moet komen in uw kantoor, refter, toonzaal, winkel of cafetaria wij helpen u in elk geval verder bij het kiezen van een goede automaat. Vul onze korte vragenlijst in en vergelijk rustig de verschillende opties die wij u kunnen bieden.

Veltel ons wat u juist zoekt en wij zorgen ervoor dat u een voorstel voor een koude drankautomaat op maat krijgt. Deze dienst is volledig vrijblijvend en gratis.

Een aantal tips voor wie een frisdrankautomaat wenst te plaatsen:

  • Bij de meeste leveranciers kan u gebruik maken van een gratis proefperiode. Zo krijgt u een goed idee van hoe goed de service van de leverancier is.
  • Denk ook aan de hygiëne. Vraag aan de leverancier waarmee u in zee gaat gaan of hij instaat voor regelmatige reiniging van uw automaat.
  • De meeste leveranciers kunnen u een scherpe prijs leveren. Beslis dus niet te snel met welk bedrijf u gaat samen werken. Vergelijk alle spelers op de markt en kies voor de onderneming die het best beantwoord aan uw verwachtingen.

Op zoek naar een koude drankautomaat in de buurt? Vergelijk offertes!

Om een drankautomaat te huren of te kopen kunt u het beste contact opnemen met een in automaten gespecialiseerd bedrijf bij u in de buurt. Heeft u snel iemand nodig die de machine komt repareren of heeft u extra aanvulling nodig, dan is het prettig dat de aanspreekpartner uit de buurt komt. Door het vergelijken van meerdere offertes kunt u uiteindelijk veel geld besparen.