Klusjes, herstellingen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Kleine klusjes of herstellingen: vind de ideale klusjesman

Dienen er in huis verschillende klusjes of herstellingen uitgevoerd te worden, maar bent u geen handige Harry? Dan laat u deze werken best uitvoeren door een ervaren klusjesman. Van het herstellen van een lekkende kraan, tot het vervangen van een schakelaar of een brievenbus, ontvang van onze lokale partners uw voorstel op maat

Bespaar tijd en energie
Voor u een helse karwei, maar voor de klusjesman een fluitje van een cent. U bespaart uzelf dus een hoop tijd en energie.

Snelle uitvoering
Het laten uitvoeren van kleine herstellingswergen wordt in veel kortere tijd uitgevoerd dan wanneer u zelf aan de slag gaat.

Optimaal resultaat
Met een ervaren klusjesman bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een tiptop resultaat.

Wat kan een klusjesman voor u betekenen?

Waarom klusjeswerken uitvoeren?

Bespaar tijd en energie

Heeft u de handen al meer dan vol en ziet u er tegenop om aan die 101 klusjes te beginnen. Dan neemt de klusjesman al een grote last van je schouders weg. Een klusjesman kan namelijk heel wat werkzaamheden op zich nemen, gaande van het herstellen van een niet goed sluitende deur tot het behangen van de woonkamer. 

Ervaring en handigheid

Een stopcontact vervangen, een lekkende kraan herstellen,... Bent u al helemaal geen handige Harry, dan kan een fout snel gemaakt worden. Met een ervaren klusjesman los je dit probleem snel en eenvoudig op. Maakt de klusjesman zelf een fout tijdens de werken, dan zal hij hier ook zelf de verantwoordelijkheid en de extra kosten op zich nemen.

Een 100% goede afloop

Ben je toch een handige Harry, maar ga je voor zekerheid? Met een klusjesman ben je zeker dat de werken 100% goed uitgevoerd worden. Daarvoor is het echter wel belangrijk dat je de juiste klusjesman vindt. Om de perfecte klusser te vinden, vergelijk je vooraf best verschillende offertes.

Welke soorten kluswerken kunnen uitgevoerd worden?

De werkzaamheden van een klusjesman zijn divers: lampen vervangen, kleine sanitaire werken, elektricteit- en schilderwerken,... Ontdek hieronder een overzicht van de meestvoorkomende klussen:

Elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken omvat een heel reeks aan diverse werkzaamheden. Deze werken kunnen beginnen bij het aanleggen van een nieuw elektriciteitsplan, tot het installeren van een elektriciteitskast, het herstellen van een bestaande elektrische installatie en de keuring van het elektriciteitsnet.

Sanitaire werken

Heeft je badkamer herstellingen nodig? Kleine badkamerrenovaties, douche of bad vervangen, nieuwe vloertegels plaatsen, leidingen vervangen,... Sanitairwerken laat je best over een ervaren specialist. Niet alleen zal dit een meerwaarde vormen voor je interieur, ook is dit noodzakelijk voor je eigen veiligheid.

Soorten klusjeswerken


Dakwerken

Heeft jouw dakgoot al enige tijd geen grondige reiniging gekregen? Zijn er na een recente storm een paar dakpannen losgekomen? Deze kleine dakherstellingen en reinigingen zijn noodzakelijk wil je in de toekomst vermijden dat je dakbedekking of isolatie vervangen moet worden.


Gevelwerken

Na verloop van tijd kan een gevel scheurtjes vertonen en dienen kleine gevelrenovaties uitgevoerd te worden. Dit renovaties vragen gewoonlijk niet al te ingrijpende werken en zullen het uitzicht van uw buitenmuur evenals de waarde ervan verbeteren. Onder kleine gevelrenovaties verstaan we voornamelijk het herstellen van voegen, het schilderen of kaleien van de buitenmuren,...


Schilderwerken

Er bestaan verschillende soorten schilderwerken: binnenmuren schilderen, plafond of trap verven, buitenmuur schilderen,... Heeft u weinig ervaring mee en wilt u ergernissen voorkomen bij uw partner, dan laat u deze werken best uitvoeren door een vakman. Onze partners bieden u advies en een offerte op maat van uw situatie.


Vloerwerken

Heeft u juist een nieuwe woning gekocht, maar is de vloer volledig verouderd. Een ervaren vakman kan u hierin verder helpen. Niet alleen vervangt hij foutloos uw oude vloer, hij adviseert u ook welke type vloer het best bij uw persoonlijke wensen en de sfeer van uw woning aansluit, welke vloerbekleding veel of weinig onderhoud vraagt, ...


Heeft u graag gratis en vrijblijvend advies? Wij brengen jou in contact met de beste vakmannen in uw regio.

Hoeveel betaal je voor klusjes en herstellingen?

De prijs die je betaalt aan een klusser hangt uiteraard af van de werkzaamheden. Ontdek hieronder een richtprijs voor de meestvoorkomende klusjeswerken:


Elektriciteitswerken Tussen €30 en €50 per uur
Dakwerken Tussen €20 en €140 per m²
Gevelwerken (voegen, metselen,...) Tussen €50 en €150 per m²
Schilderwerken Tussen €10 en €40 per m²
Vloerwerken Tussen €20 en €60 per m²
Use template editor to create a new file