Welkom bij King K&A Painting

Over ons


King K&A Painting is een modern bedrijf gespecialiseerd in schilderwerken. Voor spuitwerken, straalwerk en metalliseren kan u op King K&A Painting rekenen. 

Wat kan u zoal van ons verwachten? Flexibiliteit, een snelle levertijd en een goede kwaliteit-prijs-verhouding. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij ongetwijfeld de ideale partner voor uw project! 

 


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wilt u binnenkort uw schilderwerken onder handen laten nemen? Reken dan zeker op King K&A Painting. U bespaart zich zowel tijd als geld wanneer u beslist om uw schilderwerken uit te besteden aan King K&A Painting.

Waarom? Bij hen bent u er namelijk zeker van dat de klus goed gebeurt, dus dat betekent dat u er verder niet veel meer in zal moeten investeren. Schilderen is bovendien niet voor iedereen weggelegd en er komt ook veel meer bij kijken dan u zelf zou denken. Als u uw schilderwerk uitbesteedt, kiest u dus voor kwalitatief en duurzaam schilderwerk.

Kiest u ervoor om uw schilderwerken te laten uitvoeren door een professional en is uw woning minstens tien jaar oud? Dan geniet u bovendien van het verlaagd BTW-tarief (6%).

Maar wat kost dat dan? De prijs wordt vaak berekend per vierkante meter, maar uiteraard hangt dit bedrag af van verschillende factoren, waaronder de grootte van de ruimte en het type schilderwerk.

De verschillende types schilderwerken kunnen wij indelen in twee groten groepen, waaronder binnenschilderwerk en buitenschilderwerk.

  • Binnenschilderwerk: bijna alle oppervlakten binnen kunnen beschilderd worden, waaronder de binnenmuren, het plafond, de trap, ramen, deuren, meubels, etc. Ongeacht de ondergrond zijn er dus talrijke opties. De binnenmuren en het plafond zijn echter de meest evidente toepassingen en zorgen al meteen voor een compleet nieuwe look. Schilderwerken in uw badkamer zijn ook een optie dankzij waterdichte tegelverf of muurverf!
  • Buitenschilderwerk: uw gevel een nieuw kleurtje geven is een interessante manier om de buitenkant van uw huis een nieuwe aanblik te geven. Zowel acrylverf of kalkpleister kan hiervoor gebruikt worden. Ook kleinere buitenschilderwerken zijn mogelijk, waaronder het verven van raam- en deurkozijnen bijvoorbeeld.

Welk soort verf kiest u?

Deze keuze is absoluut niet gemakkelijk, aangezien het aanbod aan verfsoorten enorm groot is. U moet bij ieder soort rekening houden met hun specifieke eigenschappen en de samenstelling uiteraard.

Weet u echt niet wat kiezen? Welke soort het best bij het interieur van uw woning past? Geen zorgen, want King K&A Painting zal u het nodige advies geven over de verschillende soorten verf en kleuren. Het advies zal bovendien perfect aansluiten bij uw interieur, wensen en uw budget.

Twijfel niet langer en kies voor een gegarandeerd uitstekend eindresultaat. Vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
King K&A Painting
Oudesteenweg 115/3 
B-2060 Antwerpen, Belgium
BTW: BE0686732878
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.