Welkom bij Kassandra

Over ons


Denk je eraan om deskundige hulp in het leven te roepen voor voertuiglokalisatie, maar weet je niet goed bij welk bedrijf je hiervoor het best aanklopt? Dan hebben we uitstekend nieuws voor jou, want bij Kassandra ben je hiervoor alvast aan het juiste adres! Onze onderneming is gelegen in Brugge en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen, Brussel, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. We gingen reeds in 2010 van start in de sector, waardoor we stelstelmatig doorgroeien tot een van de bepalende spelers.

Een van de zaken waar we standaard op focussen bij Kassandra, is de tevredenheid van onze klanten. We trachten altijd een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met elke klant en hopen dat ze het zien zitten om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met ons. Om aan deze doelen te voldoen, onderneming we al het nodige. We nemen enkel werknemers in dienst die de juiste opleiding gevolgd hebben en een beroep kunnen doen op een minimum aan ervaring. Verder scholen we ons te gepasten tijde bij. Op die manier blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de branche en zijn we bij machte om tijdig te anticiperen op eventuele onverwachte wendingen.

Kan je je na het lezen van bovenstaande info niet van de indruk ontdoen dat ons aanbod je op het lijf geschreven is? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van enthousiaste medewerkers staat te popelen om samen met jou rond de tafel te zitten en aansluitend een oplossing op maat uit te werken die jouw persoonlijke wensen en noden optimaal tegemoetkomt.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Kassandra spitsen we ons hoofdzakelijk toe op voertuiglokalisatie en alles in die aard. Voor de uitvoering van elk van onze opdrachten hanteren we materialen van de beste kwaliteit, werken we aan een efficiënt tempo door en rekenen we eerlijke prijstarieven aan. Een professionele en kwaliteitsvolle service aan betaalbare prijzen is waar we voor staan!

Voertuiglokalisatie is een must have wanneer je personeel onder je hoede hebt dat vaak onderweg is. Het brengt bovendien volgende voordelen met zich mee:

  • Brengt werknemers sneller op hun bestemming
  • Drukt de brandstofkosten
  • Vereenvoudigt de boekhouding

Breng ons op de hoogte hoeveel en welke specifieke voertuigen je met lokalisatie wenst uit te rusten en wij ondernemen de nodige stappen.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Kassandra
Spanjaardstraat 4
8000 Brugge, België
BTW: be 0823023422
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .