Welkom bij K.A.J Construct

Over ons


K.A.J Construct is een onderneming die gespecialiseerd is in de bouw- en renovatiesector. Wij zijn werkzaam in het hart van België in verschillende gemeenten van het land (Antwerpen, Brussel, Henegouwen, Limburg, Luik, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, West-Vlaanderen) maar ook in Luxemburg. Met onze jarenlange ervaring ter plaatse zijn wij uw bevoorrechte partner voor alle renovatieprojecten.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Ons team is gespecialiseerd in binnen- en buitenrenovatie en komt naar u toe voor alle problemen op het gebied van vochtigheid, dakverwijdering, isolatie, thermische isolatie of woninguitbreiding.

Totaal renovatie (aannemers)

Wij zijn experts in het renoveren van uw interieur en exterieur. Als u verandering wilt brengen in uw appartement of huis, vertrouw dan op onze ambachtslieden en hun knowhow. Met een schat aan expertise in de loop der jaren, komen wij tussen op verschillende soorten werkzaamheden (trappen, vloeren, verwarming, muren, betegeling, enz.)

Isolatie

Een goede isolatie van uw huis maakt het mogelijk gevaarlijke stoffen af te voeren met zo weinig mogelijk warmteverlies. Het doel is de ventilatie van uw huis mogelijk te maken door de communicatie met buiten te beperken.

Dakisolatie

Door uw dak te isoleren, zal uw energiefactuur smelten als sneeuw voor de zon en zal u zelfs 30% minder energiekosten hebben. Bovendien blijft uw huis koel tijdens de zomer, een belangrijke troef om warm weer te weerstaan.

Dakwerkzaamheden

Of u nu het hele dak vervangt of slechts een paar dakpannen, de dakbedekking van uw huis moet een prioriteit blijven. Bovendien, om de kosten te beperken, vereist dit soort werk de tussenkomst van deskundigen en kunt u gemakkelijk de prijzen vergelijken die door de verschillende dakdekkers / timmerlieden van de regio worden voorgesteld.

Uitbreiding, renovatie

Of u nu een veranda wilt creëren, een garage wilt aanbouwen en zo van een grotere leefruimte in de woonkamer wilt profiteren of een verdieping wilt verhogen, wij zijn aanwezig om uw project te concretiseren, wat de vraag ook is. Wij nemen vooraf alle maten op voordat wij werkzaamheden overwegen. Het is inderdaad raadzaam een aantal stedenbouwkundige voorschriften en de geldende wetgeving na te leven indien u uw eigendom wenst te wijzigen.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Als u te maken hebt met een noodsituatie of als u werkzaamheden op lange termijn plant, zal ons team u graag een antwoord op uw vraag geven. U kunt hiervoor het online contactformulier gebruiken, ons een e-mail sturen of ons rechtstreeks bellen.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
K.A.J Construct
Holleweg 2 
3530 Houthalen, Belgium
BTW: BE0740772964
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.