Welkom bij Jonas Vercammen

Over ons


Heb je er altijd al van gedroomd om de werknemers van je bedrijf te voorzien van vers fruit op kantoor? Zou je graag op regelmatige basis fruitkorven laten leveren? Dan doe je er goed aan om een beroep te doen op Jonas Vercammen.

Wij zorgen voor vers fruit op kantoor en de levering van fruitkorven. Onze firma bevindt zich in Berlaar en wij zijn actief in en rond Antwerpen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde en betrouwbare kracht in de sector, wat van ons de ideale partner maakt om je van vers fruit te laten bevoorraden.

De tevredenheid van het cliënteel is een van de stokpaardjes van Jonas Vercammen. We vinden het uitermate belangrijk om een zo goed mogelijke band te hebben met onze klanten en ons ervan te verzekeren dat ze gedurende lange tijd gebruik zullen maken van onze diensten.

Om aan deze zaken te voldoen, werken we uitsluitend met mensen die de juiste opleiding gevolgd hebben en een basis aan ervaring aan de man kunnen brengen.

Verder scholen we ons op bepaalde tijdstippen bij. Op die manier zijn we te allen tijde mee met wat er zich allemaal concreet afspeelt in de sector en zijn we bij machte om in te spelen op onverwachte wendingen.

Zit je na het lezen van bovenstaande info nog met vragen die voorlopig onbeantwoord zijn gebleven? Aarzel dan in geen geval om ons te contacteren en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Onze medewerkers staan paraat om samen met jou aan de slag te gaan en de formule uit te werken de naadloos aansluit bij jouw persoonlijke wensen en noden en die van je bedrijf.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Vers fruit op kantoor en de levering van fruitkorven, dat is waar het allemaal om draait bij Jonas Vercammen.

Vers fruit op kantoor is iets waar jijzelf en al je werknemers enkel maar wel bij kunnen varen. Het levert namelijk tal van voordelen op:

 • Gezond en gelukkig personeel
 • Verhoogt de productiviteit op de werkvloer
 • Volledig fiscaal aftrekbaar
 • Een positief imago voor het bedrijf

Daarnaast staan we eveneens in voor de levering van fruitkorven, die steeds afgestemd worden op het aantal medewerkers en de regelmaat van levering. Ons advies luidt: ga de gezonde toer op met Jonas Vercammen en je zal er binnen afzienbare tijd de vruchten van plukken!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Jonas Vercammen
Leemputten 40 
B-2590 Berlaar, Belgium
BTW: BE0849.796.808
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.