Welkom bij John’s Gardens

Over ons


Beschik je over een huis met een grote tuin die je graag wil aanleggen/onderhouden, maar heb je hier zelf de tijd niet voor? In dat geval is John’s Gardens als specialist in tuinaanleg en -onderhoud de geknipte kandidaat om deze klus aan uit te besteden. Onze firma bevindt zich in Brugge en we zijn actief in de gehele regio West-Vlaanderen. We zijn nog maar pas verleden jaar van start gegaan, maar dat neemt niet weg dat de honger om uit te groeien tot een bepalende speler in de sector bijzonder groot is.

Bij John’s Gardens gaan we heel zorgvuldig te werk zodat onze klanten steeds tevreden kunnen terugblikken op onze geleverde diensten. We proberen steeds een goede relatie in stand te houden met ons volledige cliënteel en ons ultieme doel is dat ze ook na die ene opdracht de weg blijven terugvinden naar ons. Om aan deze doelstellingen te kunnen voldoen, maken we de bewuste keuze om enkel mensen in dienst te nemen die de juiste scholing genoten hebben en kunnen terugvallen op een minimum aan ervaring. Daarnaast volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus. Zo verzekeren we onszelf er maximaal van dat we weten hoe we de zaken moeten aanpakken en kunnen we ons zodoende onderscheiden van de concurrentie.

Klinkt ons aanbod je als muziek in de oren, maar wil je je laatste twijfels de wereld uit geholpen zien worden alvorens je de knoop definitief doorhakt? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van gedreven werkkrachten maakt er een prioriteit van om met een oplossing op de proppen te komen zoals jij het voor ogen hebt.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij John’s Gardens spitsen we ons toe op het ontwerp, de (her)aanleg en het onderhoud van tuinen. Je maakt de juiste keuze door je project toe te vertrouwen aan professionals zoals de onze. Op die manier bespaar je enerzijds zelf een pak tijd en moeite uit en garanderen we je anderzijds een eindresultaat dat op punt zal staan.

Of het nu een tuinontwerp of -onderhoud betreft: wij zorgen ervoor dat jouw tuin helemaal naar jouw persoonlijke smaak ingericht wordt.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
John’s Gardens
Verse-Vaartstraat 1
8000 Brugge, België
BTW: BE0781073989
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .