Welkom bij Jn-Electro

Over ons


Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten van elektrische werkzaamheden. Bovendien zorgen wij ook voor de installatie van uw oplaadstations. Jn-Electro stelt al zijn expertise en ervaring tot uw beschikking om u te begeleiden bij al uw elektrische projecten. Als u in het noorden van België bent gevestigd, meer bepaald in Antwerpen of in Oost-Vlaanderen, bieden wij u verschillende diensten aan.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Laad uw elektrische voertuigen op

Bij Jn-Electro gebeurt de installatie van uw oplaadstations op een professionele manier volgens uw verwachtingen en uw behoeften. De oplaadstations zijn vaste apparaten die op een elektrische stroombron zijn aangesloten. Deze apparaten maken het mogelijk een elektrische auto snel, efficiënt en veilig op te laden. Ze bieden verschillende voordelen, waaronder comfort, tijd- en geldbesparing, en milieuvriendelijkheid. Elektrische energie is immers een groene en hernieuwbare energiebron en is hiermee milieuvriendelijk. Voor de installatie van Jn-Electro oplaadstations moet u een formulier invullen om ons de nodige informatie te geven die ons zal helpen bij het opstellen van een kostenberaming die overeenstemt met uw budget. Wij kunnen uw oplaadpunt bij u thuis en/of op uw werkplaats installeren, afhankelijk van het doel van de elektrische auto. Of hij nu bestemd is voor professionele taken of gewoon voor uw persoonlijke behoeften, of zelfs voor beide doeleinden, uw auto zal baat hebben bij een laadpaal die geïnstalleerd wordt binnen het tijdsbestek dat u in het formulier bepaalt.

Elektrische reparaties, installatie of onderhoud?

Voor al uw werkzaamheden bieden de elektriciens van Jn-Electro u een kwalitatieve prestatie. Het zijn professionals die zijn aangeworven en opgeleid om de klant te respecteren en tevreden te stellen. Zij grijpen zowel in voor de installatie van nieuwe installaties als voor de renovatie of het herstel van oude circuits die eventuele defecten zouden hebben vertoond. Ook is er altijd een team van herstellers en technici beschikbaar in het geval van problemen. Zij zijn er om u te helpen bij de identificatie van het probleem om het snel en efficiënt op te lossen. Wij voeren uw werk uit en zorgen ervoor dat het vakkundig en volgens uw wensen wordt afgewerkt. Het onderhoudsteam zal steeds alert zijn om eventuele tekortkomingen op te sporen en te corrigeren. Het is ook een team dat advies en aanbevelingen geeft over het onderhoud van uw elektrische installatie.

Neem contact met ons op en ontvang binnen de 48 uur een antwoord

Wij blijven permanent tot uw beschikking. Neem contact op met onze klantendienst. Op elk moment zullen wij u binnen de 48 uur antwoorden en u een gratis prijsopgave doen.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Jn-Electro
Händellaan 9
2960 Brecht, België
BTW: BE0760926396
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .