Welkom bij JDS RENOVATION

Over ons


Voor alles wat te maken heeft met de renovatie van badkamers en gevels, of met de aanleg of heraanleg van tuinen, kunt u terecht bij JDS RENOVATION. Wij kunnen ook uw schilderwerk, plafondwerk, tegelwerk, parketvloer of zelfs vloerbedekking uitvoeren. Als u in Brussel bent, profiteer dan van onze diensten met de beste tarieven.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Bij JDS RENOVATION stelt een team van professionals hun kennis en knowhow tot uw beschikking.

Renovatie van badkamers

Aarzel niet om te renoveren als u een probleem heeft met uw badkamer. Wij geven gedegen advies en de door ons aangeboden materialen zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor elk budget. Wanneer zich in deze ruimten onregelmatigheden voordoen, kunnen de gevolgen ernstig zijn, zoals waterlekken.

Renovatie van de gevel

Voor de renovatie van gevels, zoals het aanbrengen van een coating of een nieuwe afwerking, beschikken wij over ervaren partners om onze klanten tevreden te stellen. Je kunt zelfs een financiële stimulans krijgen.

Tuinontwerp

Wij hebben ook een team dat gespecialiseerd is in tuinontwerp of heraanleg. Verfraai uw tuin. Maak van uw exterieur een gastvrije en vriendelijke plek, waar u kunt genieten van de zon en de planten.

Schilderwerk

Om uw woning een nieuwe en frisse toets te geven, staan onze veelzijdige schilders tot uw beschikking. Zij kunnen zowel buiten- als binnenmuren schilderen, en kunnen ook decoratief schilderwerk voor u verrichten.

Plafondwerk

U kunt ook op ons rekenen voor uw plafond. Dit is een belangrijk element in de dakbedekking van uw huis. Wij stellen onze bekwaamheid en jarenlange ervaring tot uw dienst voor alle werkzaamheden met betrekking tot de renovatie van plafonds.

Betegelen

Een huis betegelen lijkt misschien gemakkelijk. U hebt echter vaklui nodig om ervoor te zorgen dat elke tegel op de juiste plaats wordt gelegd in het gehele te betegelen gebied. Dit is om de hygiëne en duurzaamheid te garanderen die u nodig hebt in de verschillende betrokken ruimten, zoals de keuken.

Parketvloeren

Parketvloeren geven uw huis een onvergelijkbaar gevoel van warmte. Ze zijn ook luxueus en elegant, wat een meerwaarde voor uw huis garandeert.

Vloeren

Naast tegels en parket kunnen we ook natuursteen leggen in de gangen, graniet in de keuken, of laminaat in de slaapkamers. De mogelijkheden zijn talrijk en zijn nu toegankelijk dankzij JDS RENOVATION.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Een dynamisch en professioneel team waarvan de reputatie niet meer te bewijzen valt, staat tot uw beschikking. Neem contact met ons op of kom direct naar onze winkels voor een gratis prijsopgave voor al onze diensten.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
JDS RENOVATION

1000 -, Belgium
BTW: BE0500567213
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.