Je désire comparer des devis en isolation

 
* 1. Que voulez-vous isoler?
 
 
* 2. Quelle superficie devra être isolée (estimation)?
 
 
* 3. Quand désirez-vous débuter l'installation de l'isolation?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

3630 Limbourg

Wij hebben een woning gekocht in Maasmechelen. De woning dateert van 1960 en de dakisolatie moet dringend aangepakt worden. Het betreft een hellend dak met een oppervlakte van ongeveer 70 m². Ik laat mij naar materiaalkeuze graag adviseren door de sp...

3680 Limbourg

Ik wil de spouw van ions huis laten isoleren. Halfopen huis van 1950, spouwdiepte onbekend (spouw is er), gevels niet bewerkt, opp. 130m². Kan rond april.

3630 Limbourg

Wij hebben het dak van onze woning 6 maanden geleden vernieuwd en nu willen we ze ook isoleren. Het gaat om een hellend dak met dakpannen en er is een onderdak voorzien.

3600 Limbourg

Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning gebouwd in 1925. Er is wel later een gevel voor de muren gezet en na de strippen van de buitenmuren zijn de spouwen zichtbaar geworden. Spouw nog niet nagemeten. Gevels in vrije gevelsteen.

3600 Limbourg

Ik zoek een offerte voor het isoleren van het gelijkvloers. Eventueel wensen we de opties voor de bovenverdieping wens te kijken. Isolatie op de chape. Vloer wordt nog uitgebroken. Ik ben van plan ook vloerrverwarming te plaatsen.

3660 Limbourg

Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1977, spouwdiepte onbekend, gevels geschilderd, opp. +100m².

3620 Limbourg

Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, spouwdiepte 5-6cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².

3680 Limbourg

Ik wens de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1956, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².