Je désire comparer des devis en isolation

 
* 1. Que voulez-vous isoler?
 
 
* 2. Quelle superficie devra être isolée (estimation)?
 
 
* 3. Quand désirez-vous débuter l'installation de l'isolation?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

9890 Flandre orientale

Isolatie van een hellend dak. bereikbaar via een zolder via een luikje. Er is een leien dak zonder onderdak. Mogelijk nog abesetleien.

9870 Flandre orientale

Eigenaars, wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie, 50jaar oude woning, buitengevels in oorspronkelijke staat, max. 100m² te isoleren, spouw van +/- 10cm, alleenstaande woning.

9870 Flandre orientale

Voor mijn woning wil ik de spouw laten isoleren. Open bebouwing van 1986, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².

9880 Flandre orientale

We wensen een zadeldak te isoleren. Dit is een pannendak van de jaren 70. De oppervlakte is nog niet opgemeten. Onderdak is aanwezig en is volwaardige zolder.

9810 Flandre orientale

Graag ontvangen wij offertes voor vloerisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woonst en wensen de vloer op de benedenverdieping en de eerste verdieping te laten isoleren. Het betreft +/- 200m² grondoppervlak. Er komt nadien wel vloerverwarming.

9810 Flandre orientale

Spouwmuurisolatie voor een vrijstaande gebouw van 55. Er is ook een bijbouw later bijgeplaatst dat reeds geïsoleerd is. Geen idee van de diepte van de spouw, ik vermoed 5-6cm. Voegen zijn zichtbaar.

9890 Flandre orientale

Als eigenaar van een vrijstaande woning in Baaigem van 1960 zoeken we dakisolatie. Onze zolder is toegankelijk. We spreken snel over 90m². Kan u mij bellen voor een afspraak.

9820 Flandre orientale

Dit is een woning van mijn moeder. Ik wens de opties te bekijken voor buitenmuur of spouwmuurisolatie. Dit os een vrijstaande woning van de jaren 60. Gevels zullen na de isolatiewerken geschilderd worden of eventueel worden afgewerkt met crepi.