Je désire comparer des devis en isolation

 
* 1. Que voulez-vous isoler?
 
 
* 2. Quelle superficie devra être isolée (estimation)?
 
 
* 3. Quand désirez-vous débuter l'installation de l'isolation?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

3272 Brabant Flamand

Dakisolatie voor een licht hellend dak in drie afzonderlijk. Dak bestaat uit epdm. Afspraken mogelijk vanaf 5 maart.

3270 Brabant Flamand

Ik wens een offerte voor vloerisolatie. Het gaat om om meer dan 100 m². Het gaat om een gelijkvloers en er is een kruipruimte aanwezig.

3202 Brabant Flamand

Vrijstaande woning, voor vloerisolatie/ vloeibare pur 10cm. oppervlak +/- 70m². Woning van jaren 50. Er komt later vloerverwarming.

3200 Brabant Flamand

Een te renoveren rijwoning. Spuiten van purisolatie ( 10 cm ) om uit te vlakken voor plaatsing van vloerverwarming. Dit is voor de vloer op het gelijkvloers en een eerste verdieping. Ook wens ik het hellend dak te isoleren. +- 100m² op begane grond, ...

3293 Brabant Flamand

Momenteel kijken we nog tegen de leien aan. Diverse ruimtes zouden moeten voorzien worden van isolatie, alsook een afwerking. Het is een huis uit ca 1962.

3272 Brabant Flamand

Dak te isoleren via een een volwaardige zolder. Dak in schaliën dak zonder onderdak. Dit is een piramide dak . Woning van 54.

3200 Brabant Flamand

Ik wens de achtergevel en twee zijgevels te isoleren. Dit zijn volle stenen muren. Ik wens na oplossing voor een vochtprobleem isolatie tegen de muur te plaatsen. De woning is recent aangekocht . Gebouw van de jaren 70.

3220 Brabant Flamand

Dit is een rijwoning dat gebouwd is van 75-77. Ik wens hier een plat roofing dak op te hogen en te isoleren. Nu gewone roofing. 75m².