Je désire comparer des devis en isolation du toit

 
* 1. Quel type d'isolation de toiture désirez-vous?
 
 
* 2. Quelle superficie devra être isolée (estimation)?
 
 
* 3. Quand désirez-vous débuter l'installation de l'isolation?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

2580 Anvers

Ik wil een offerte voor dakisolatie aan de binnenkant van een schuin dak. Het dak is in dakpannen en het onderdak is reeds voorzien. De woning werd gebouwd in 1976.

2560 Anvers

Dit is voor een woning die we zouden wensen te isoleren. Momenteel is het martiaal aangekocht., glaswol. Dit is voor het isoleren van een kruipzolder. Op zijn hoogste punt tussen een meter en meter vijftig.

2500 Anvers

Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Ons dak meet +/- 50m² in oppervlak en hierin hebben wij ook 1 dakvenster en 1 dakkapel. Onder het dak hebben wij een volwaardige zolder.

2570 Anvers

Ik ben eigenaar van een duplexappartement. Ikzelf woon op het gelijkvloers. Vorige week heb ik een offerte laten maken voor zonnepanelen. Omdat de dakbedekking is van 1989 wens ik echter te bekijken of ik het dak eerst kan isoleren of vervangen. Oo...

2570 Anvers

Ik zou het dak van mijn huis laten isoleren. Plat roofingdak, opp. 50-60m², bouwjaar huis onbekend. Materiaal is nog open.

2550 Anvers

Ik zou het dak van mijn appartement laten isoleren(dit kan van syndicus). Plat EPDM dak, opp. 110m², bouwjaar 1998.

2500 Anvers

Ik zoek een offerte voor het isoleren van een hellend dak. Het is woning gebouwd in 1977. Het dak is bekleed met dakpannen. De oppervlakte is ongeveer 100 m².

2500 Anvers

Ik zoek een offerte voor het isoleren van een hellend dak. Het is woning gebouwd in 1977. Het dak is bekleed met dakpannen. De oppervlakte is ongeveer 100 m².