Je désire comparer des devis en isolation du sol

 
* 1. Quel type d'isolation désirez-vous?
 
 
* 2. Quelle technique d'isolation de sol désirez-vous?
 
 
* 3. Quelle superficie devra être isolée (estimation)?
 
 
* 4. Quand désirez-vous débuter l'installation de l'isolation?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

3690 Limbourg

Ik zoek een offerte voor de vloerisolatie in het kader van een verbouwing van een woning van 69. Deze werken zijn gepland voor deze zomer. Plaatsing chape en isolatie waarop vervolgens vloerverwarming komt. Nu een zandgrond.

3640 Limbourg

wens de kruipruimte te isoleren naast de kelder. Hier is een garantie vloer. Graag had ik ter plaatsen een afspraak gemaakt om te bespreken welke opties hier wel of niet mogelijk zijn. Vrijstaande woning van origineel 1951 maar volledige gerenoveerd ...

3680 Limbourg

Ik zoek een offerte voor de isolatie van een zoldervloer. Dit is een volwaardige zolder dat niet gebruikt worden. De oppervlakte 144m². Zolder enkele voor opslag na de isolatie , dus we moeten kunenn staan.

3665 Limbourg

Nieuwbouw waarvan de ruwbouw begin november af is. Er komt ook nog Vloerverwarming, leidingen afvoer en elektriciteit.

3660 Limbourg

Ik zoek een offerte voor vloerisolatie voor een hoeve woning met 1 grote ruimte en 2 kleinere. De huidige vloer zijn tegens. Dit is voor isolatie van het gelijkvloers. +- 95-100m². Hier komt eventueel nog vloerverwarming.Woning van de jaren 50.

3630 Limbourg

Ik zou de zoldervloer van mijn prive te isoleren, deze is nu open. Liefst iets van glaswol voor de zoldervloer, vrijstaand huis van 1960. Bedoeling is voorlopig om te isoleren, misschien later een kamer.