Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Isolatie - Vochtbestrijding

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
DakisolatieZoldervloer laten isoleren zonder dat zolder gebruikt moet wordenDe ruimte onder het dak wordt momenteel niet gebruikt en is eigenlijk te klein om in te staan of om iets mee te doen. We willen ons dak isoleren en het zou voldoende zijn hier iets van spuitisolatie aan te brengen. Het is dus niet nodig hier achteraf op te kunnen staan of iets van vloer aan te brengen.
DakisolatieHuis met plat dak isolerenIk wil mijn plat dak laten isoleren. Gaat om een dak van 61 +59 m² dat momenteel nog niet geïsoleerd is. Geen behoefte aan dakgoten. Volledig huis is plat dak epdm solutions is al langs geweest
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor een woning te GeelGraag een spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning. De woning is gebouwd in 1971.
Opstijgend vocht behandelingVochtbestrijding voor een woning in dessel: Wij hebben een gerenoveerde hoeve van +/- 1930 aangekocht waarvan we op 13/08/2018 de sleutels zullen krijgen. In de buitenmuur en binnenmuur van de badkamer zit er vocht wat volgens de huidige eigenaren al jaren zo is, maar wij willen het probleem zo snel mogelijk aanpakken na het verlijden van de akte.
Opstijgend vocht behandelingVochtbestrijding voor een woning in dessel: Wij hebben een gerenoveerde hoeve van +/- 1930 aangekocht waarvan we op 13/08/2018 de sleutels zullen krijgen. In de buitenmuur en binnenmuur van de badkamer zit er vocht wat volgens de huidige eigenaren al jaren zo is, maar wij willen het probleem zo snel mogelijk aanpakken na het verlijden van de akte.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor een huis in GenkIk zou het huis dat ik verhuur laten isoleren. Vrijstaande woning van 1966, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
VochtbestrijdingVochtprobleem in de kelder te OverijseIk heb vocht in de kelder van mijn zoon zijn huis.
Opstijgend water in de kelder, vochtige keldermuren, geen lekkage.
Bouwjaar voor 1940.
Opstijgend vocht behandelingVochtbestrijding voor een woning in desselWij hebben een gerenoveerde hoeve van +/- 1930 aangekocht waarvan we op 13/08/2018 de sleutels zullen krijgen. In de buiten- en binnenmuur van de badkamer zit er vocht wat volgens de huidige eigenaren al jaren zo is, maar wij willen het probleem zo snel mogelijk aanpakken na het verlijden van de akte.
VochtbestrijdingKelder waterdicht makenIk ben architect en zoek een uitvoerder voor een waterdichte bekuiping in een kelder. Het is vrij dringend
SpouwmuurisolatieSpouwmuur isoleren voor halfopen huis in MachelenIk wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Het gaat om een halfopen bebouwing van 1957 en een stuk van 1965, spouwdiepte niet gekend, gevels niet bewerkt, opp. +100 m².
VochtbestrijdingVochtbestrijding in de kelder, HasseltIk zit met vocht in de kelder van ons huis.Het gaat om grondwater dat na veelvuldige regenbuien tevoorschijn komt, 1 à 2 maal per jaar. Het veroorzaakt schimmels op de muren. Er zijn geen lekken. Bouwjaar van de woning is 1962. Liefst contact rond 8u in de ochtend.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in OostendeWe merken vocht op het gelijkvloers aan de muur vooral aan de onderkant. Ongeveer een jaar problemen. Gebouw van zo'n 100 jaar oud. Originele bouw.
VochtbestrijdingGrondvocht in een kelder, rijwoning te SchotenWe hebben een kelder van 35 jaar oud die waterdicht is gemaakt. Maar nu merken we onderdaan de muren en op de keldervloer problemen met vocht, opstijgend grondwater vermoedelijk.
VochtbestrijdingVochtbestrijding in de kelder te OostendeIk zit met vocht in de kelder van mijn herenhuis. In kelder komt er water binnen via een muur waar er aan de andere kant een tuin is, er is geen lek normaal. De kelderoppervlakte bedraag 8 m², bouwjaar 1901.
Opstijgend vocht behandelingVerf komt van de muur | vocht in HouthalenProbleem met opstijgend vocht en de verf komt af de muur. Sinds enkele maanden problemen. Te bellen vanaf 14u.
VochtbestrijdingKelder waterdicht makenIk ben architect en zoek een uitvoerder voor een waterdichte bekuiping in een kelder. Het is vrij dringend
Opstijgend vocht behandelingVerf komt van de muur | vocht in HouthalenWe hebben een probleem met opstijgend vocht en de verf komt van de muur. Deze problemen zijn er sinds enkele maanden. Liefst bellen vanaf 14u.
VochtbestrijdingVocht in volwaardige kelder in Oud-TurnhoutWe hebben last van insijpeling in de kelder. Dit is een volwaardige kelder. De problemen zijn twee jaar aanwezig, sinds de renovatie van de woning. Maar het gebouw zelf is van 1956.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie vrijstaande woning (Hoeilaart)Onze woning is 22 jaar oud met buitengevels in bakstenen. Het betreft een vrijstaande woning met meer dan 100 m² muuroppervlakte die we willen laten isoleren. De de diepte van de spouw kennen we niet precies.
VochtbestrijdingLast van vocht in de kelder | HammeIk heb last van vocht in de kelder en vraag me af hoeveel een kelderdichting kost. Het is een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in de jaren 30.

Meer voorbeelden