Welkom bij @Ipower

Over ons


@IPower is al 15 jaar specialist in het optimaliseren van je professionele website. Dankzij het internet kun je je omzet op vele manieren verhogen. Daarom is het belangrijk dat je een strategie hebt. En dat is waar @IPower ten tonele verschijnt.

Een van de belangrijkste dingen is de vindbaarheid van je bedrijf tussen de resultaten van zoekopdrachten in zoekmachines als Google. Je wilt natuurlijk niet dat de link naar jouw website helemaal op de laatste pagina staat. Al meer dan twintig jaar zorgen wij ervoor dat bedrijven zoals de uwe hoger in Google komen te staan, wat resulteert in meer bezoekers en dus ook meer omzet!

Daarnaast zorgt @IPower ook voor de technische optimalisatie van uw website: wij bieden u ondersteuning, met het oog op toekomstige klanten. Wij hebben alle expertise in huis die u nodig heeft.

Tenslotte doen wij ook aan linkbuilding, want wij beseffen maar al te goed dat naast goede content, links ook van essentieel belang zijn. We helpen je graag om dit te bewerkstelligen. Dankzij onze ervaring en expertise zijn wij de ideale partner voor uw project!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wat heeft @Ipower allemaal te bieden? Kort samengevat: een internetstrategie die is afgestemd op efficiëntie. Zij gaan samen met u op zoek naar verschillende mogelijkheden om uw winst te verhogen. Hiervoor is het belangrijk om alle instrumenten en technieken die het maximale uit uw website halen, goed onder de knie te hebben. Een skill waar zij dus over beschikken!

De voordelen zijn onder anderen:

 • Een internetstrategie die effectief, winstgevend en meetbaar is.
 • Een geraffineerde promotie, op basis van zoekmachines, Google Ads en Social Media.
 • Een marketingstrategie via internet die zorgt voor een professioneel en persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten.

Hun volledig dienstenaanbod kan worden opgedeeld in de volgende groepen:

Hoger in Google:

 • Copywriting: de content van je website is heel erg belangrijk, want het overtuigt uw klanten om voor u te kiezen. @IPower helpt u op weg met dé beste tool op de markt om aan goede copywriting te doen, namelijk de SEO Page Optimizer.
 • Linkbuilding: dit is een vak op zich, en daarom misschien ook handig om dit uit te besteden. Gelukkig heeft @IPower hier een oplossing voor bedacht: een systeem genaamd Keyboost. Als potentiële klant kan u bovendien genieten van een gratis Keyboost test!

 Technische optimalisatie

 • Ontwikkeling: de technische kwaliteit van uw website wordt geoptimaliseerd, waaronder een goed CMS, mobielvriendelijkheid, de snelheid, …etc.
 • Hosting: dit is de ruimte op een server waar je bestanden plaatst, waaronder de webruimte en e-mailruimte. Deze zijn van essentieel belang voor een goede hostingservice! Voor de beste hostingoplossing bent u bij hen aan het juiste adres.
 • Domeinnamen: deze naam moet goed doordacht zijn, het is namelijk de centrale verankering van je bedrijf online. Ook hiervoor kan u rekenen op de steun van @Ipower.

Kies ervoor om het maximum uit uw online aanwezigheid te halen en vertrouw hiervoor op @IPower! Wacht niet langer en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
@Ipower
Toekomstlaan 16i 
B-2900 Schoten, Belgium
BTW: 0862.692.858
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.