Welkom bij Intrum

Over ons


Wilt u de cashflow van uw bedrijf verbeteren? Of wilt u meer winst maken op lange termijn? Wij zijn Intrum, Europees marktleider in creditmanagement.

Wie zijn we en wat doen we? Samen met onze 8000+ werknemers geven wij uw bedrijf een boost en leren wij u en uw klanten duurzaam geld uit te geven.

Wij helpen de jonge student die vergeten is de laatste factuur te betalen en niet weet hoe hij/zij het moet aanpakken, het oudere echtpaar dat achterloopt met het betalen van de rekeningen of werkloze moeders die de bomen door het bos niet meer zien. Iedereen kan bij ons terecht. Bedrijven, organisaties en overheden, wij doen het allemaal.

Bij Intrum streven wij naar ethisch ondernemen, innovatie en operational excellence in de sector waarin wij opereren. Weet u niet meer hoe u de eindjes aan elkaar moet knopen? Geen zorgen, want wij doen het voor u!

A.d.h.v. de vier pijlers empathie, ethiek, toewijding en oplossingen, leveren wij het beste resultaat! Neem onmiddellijk actie en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Zowel hun standalone als hun geïntegreerde diensten, samen met hun expertise en ervaring, zullen uw bedrijf op weg helpen naar een beter eindresultaat. Hun diensten bestaan uit 

 • Invorderingsdiensten: achterstallige betalingen versnellen, onbetaalbare facturen toch innen, zonder de relatie met de klant negatief te beïnvloeden. Doordat zij zich bezighouden met het innen van uw geld, kan u zich verder focussen op hetgeen waar u het beste in bent, namelijk op de groei van uw bedrijf! Laattijdige betalingen zullen verleden tijd worden en u zal kunnen genieten van een afname van uitstaande kredieten!
 • Betalingsdiensten: u zal kunnen genieten van sneller betaalde facturen, een verbeterde kasstroom en een beperking van het aantal onbetaalde facturen, allemaal dankzij hun betalingsdiensten! Zij werken met een vriendelijke, maar resolute herinnering die enkel in uw voordeel werkt. De relatie met uw klanten zal er bovendien ook niet onder lijden.

  Met hun diepgaande kennis van betalingsprocessen en strikte, maar respectvolle procedures, bent u verzekerd van een topkwaliteit.  
 • White label creditmanagement: klanttevredenheid bij moeilijk betalende klanten is van essentieel belang en hier zorgt het White Label Creditmanagement ook voor. Wilt u uw klanten de beste ‘Financial Customer Care’ bieden, zonder zelf al te veel te moeten investeren in mensen, software, hardware, know-how of kantoorruimte?

  Dan is deze dienst van Intrum ideaal voor u! Een product met een white label wordt gecreëerd door een anonieme producent, zodat ieder bedrijf het kan verkopen alsof zij het zelf geproduceerd hebben.
 • Debt sales: zij zullen openstaande klantenfacturen van u overkopen zodra de vervaldag is bereikt. Ook de verdere administratieve opvolging wordt hun taak. Op deze manier zorgt u ervoor dat onbetaalde facturen niet meer zo zwaar doorwegen op de balans van uw bedrijf.

Intrum helpt uw bedrijf floreren, door veel belang te hechten aan uw klanten. Klanttevredenheid is echter de belangrijkste factor wanneer u spreekt over een succesvol bedrijf. Wacht dus niet langer en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Activiteiten


Adres
Intrum
Martelaarslaan 53 
B-9000 Gent, Belgium
BTW: 0426.237.301
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.