Installatie zonnepanelen

Zonnepanelen laten instlaleren?

Een installatie van zonnepanelen op uw dak is een stevige investering. Een investering die je in minder dan zeven jaar terug kan verdienen. De terugverdientijd van zonnepanelen is natuurlijk van veel dingen afhankelijk. Niet alleen van de sterkte van het zonlicht, maar ook van de prijs van de zonnepanelen, elektriciteitsprijs, rendabiliteit van de panelen en de subsidies die u ervoor krijgt.
Alle factoren die de prijs van zonnepanelen beïnvloeden evolueren momenteel gunstig voor de consument. Behalve natuurlijk de subsidies.
Maar zelfs met het wegvallen van de groenestroomcertificaten blijven zonnepanelen nog een zeer interessante investering. Vooral omdat de elektriciteitsprijs maar blijft stijgen. Elke kilowatt die u dus produceert met zonne-energie is er een die je niet meer moet betalen aan de elektriciteitsmaatschappij. Zo bespaart u dus ook op uw energiefactuur.
Vergelijk daarom verschillende installateurs van zonne-installaties in uw buurt en ontdek zelf hoe een investering in zonnepanelen uw energiefactuur kan verlagen.

Offertes aanvragen
Snel naar: Prijs zonnepanelen | Rendement en opbrengst | Terugverdientijd zonnepanelen 


Tips voor wie zonnepanelen wilt plaatsen

Een aantal tips voor wie zonnepanelen wil plaatsen:

Vind zelf de beste zonnepanelen voor uw dak. Vul onze vragenlijst in en ontdek de laagste prijzen voor zonnepanelen installaties.

 Installatie zonnepanelen nodig?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Termen zonnepanelen installeren

Zonnepanelen zijn uiteraard vooral een technische aangelegenheid. Daarom geven we je graag een lijstje met de basistermen voor wie zonnepanelen wil aankopen.